5 неща, за които не трябва да се ядосваме

5
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Когато прехвърлим една определена възрастова граница, която е, да кажем 27 години, има неща, за които просто трябва да си забраним да се ядосваме. Дотогава трябва да ни е станало ясно, че те не зависят от нас и няма абсолютно никакъв смисъл да се изнервяме.

Ето ги и тях, поне пет от тях.

Поп тийн изпълнители

Още не можем да се спрем да се дразним на бозави охлюви като Джъстин Бийбър. Но и той ще порасне, ще го мачка, мачка животът. Опа, май пак взехме да се изнервяме. Няма начин, ще го виждаме и чуваме от време на време, децата ни ще въртят негови песни, колегите ни ще слушат неговите песни, ще излизаме на клуб и ще чуваме неговите песни. Неизбежно. След него ще има и други подобни. Заслужава ли си да се ядосваме на съществуването им? Не. Игнорирайте ги.

Награждавания

Всяка година раздават множество награди: наградите „Грами“, „Златен глобус“, „Оскар“, БГ Хип Хоп наградите и т.н. Не винаги вашите фаворити са сред наградените, понякога дори не са сред номинираните, но какво можете да постигнете, ако ругаете и блъскате по масата, нищо. Затова гледайте си церемонията, пийте си уискито и си псувайте тихичко, без излишни нерви.

Резултатът от мача

Има защо да се ядосваме за това само и единствено, когато сме заложили пари и загубим. Но, какво да се прави, понякога не можем да преценим кой и с колко ще победи, понякога просто не му е ден на нашия отбор, а винаги „съдията, съдията… съдията лош човек“.

Разделите на звездите

Не че нещо, ама има хора, които доста сериозно приеха раздялата на Кристен Стюарт и Робърт Патинсън, например. Има хора, които искрено се вълнуват от живота на звездите и страдат с тях, плачат за тях, въобще болна работа. Не може да си здрав (психически) възрастен човек и да се ядосваш, че Ким Кардашиян се развежда или че Коко Динев е направил дете на следващата фолк певица. 

Филмовите адаптации и продължения

Понякога омръзва. Само като си помислите, че по една книга могат да се направят 2-3 филма, а всичко хубаво (ако е имало такова) е показано само в първата част, нищо чудно да ви стане тъпо. Но трябва ли да псувате продуцентите на „Здрач“, защо не. Трябва ли да се ядосвате за това – твърдо не. Ако ви дразнят тези продукции, просто не ги гледайте. Е, може да се наложи да дадете някой лев на децата за кино, за да гледат следващата част на „Игрите на глада“, но това не е болка за умиране. Отворете си бирата и се радвайте, че когато тийновете отидат на кино, най-после ще си поседите сами вкъщи. Спокойствие и тишина за 2-3 часа – безценно!

Aко този материал ви е харесал, присъединете се към Div.bg във Facebook, за да четете още любопитни статии и да гледате забавни клипчета.