Мими Драмбозова напуска Етажна собственост

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Известният актьор Краси Ранков ще участва в четвъртия сезон на комедийния сериал „Етажна собственост“, който стартира скоро по Нова телевизия. 

Харесай страницата ни във Facebook

Рекламата на новите епизоди вече се завъртя в ефир, а продуцентът Краси Ванков потвърди присъединяването на актьора към екипа на комедийния сериал.

Това е второ участие на артистичното семейство Ранкови в „Етажна собственост“ – по-малкият брат на Краси – Веселин Ранков имаше епизодична роля още в първия сезон на сериала преди две години.

Продуцентът Краси Ванков не пожела да издаде подробности около образа на Краси Ранков, но съобщи новината, че четвъртият сезон на „Етажна собственост“ тръгва под мотото „Нова надежда“, а любимите ни съседи наистина се завръщат в кв. „Надежда“, от където тръгнаха.

Те ще напуснат лукса в „Шишарка резиденс“ с неохота, но в родния им квартал ги очакват много изненади. Поне едната ще е доста приятна, защото съседите получават чисто нови жилища в хубав мини комплекс насред порутения квартал.

Мини комплексът се казва „Нова надежда“ и съседите са на върха на щастието, докато разберат, че там няма да са съвсем сами. Очакват ги нови съседи, с които те ще влязат в голям конфликт…

В същоте време обаче стана ясно, че бившата гюлехвъргачка Мими Драмбозова няма да живее повече сред съседите си в сериала. Съкращението на персонажа не е решение на сценаристите за новите серии. Актрисата сама се отказва от епизодите още преди да предложат договор за следващия сезон. Това се случва през декември миналата година.

„Мисля, че няма какво да разтягам образа на Мими повече. Трябва да си сменя амплоато. Реших, че ще ми дойде много да изкарам и четвърти сезон в този образ. Ще ми се да сменя властната Мими за по-тих персонаж. Освен това предпочетох да засиля малко нещата с музиката“, каза Гладнишка, която е и джаз певица.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It