Амбър Роуз роди момченце! видяна 2710 коментари 1

2
Добави коментар
yApple

Годеницата на певеца Уиз Калифа Амбър Роуз го дари с момченце. То вече носи името Себастиан Тейлър Томас и се появи на бял свят вчера (21.02).

Гордият татко побърза да съобщи новината на целия свят в Тwitter със съобщението: „Честит Рожден Ден на нашето момченце Себастиан „Баш“ Тейлър Томас. Целият свят те приветства, младежо“.

Половинката му, която преди бе гадже на Кание Уест, също изрази радостта си в социалната мрежа: „Честит Рожден Ден Себастиан. Толкова съм щастлива, влюбвам се отново и отново“.

Куп звезди побързаха да отговорят на постовете на новоизлюпените родители. Една от първите бе Риана, която празнуваше 25-ия си рожден ден, но намери време да напише: „Поздравления! Бебе Баш ти се роди в един много специален месец“.

Амбър веднага отговори на барабдоската следното: „Благодаря тим, съкровище. С Крис трябва да дойдете скоро. Толкова е красив, прилича на майка си“.

Уиз е присъствал на раждането и дори е увековечил момента, предава tialoto.bg. В мрежата той постна и снимка в болнични дрехи с маска и шапка на лицето.