Катрин Зита Джоунс отрече слуховете за раздяла

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Списание „National Enquirer“ съобщи, че връзката на Зита Джоунс и Дъглас „се огънала под натиска на борбата на Майкъл с рака, престоя в затвора на сина му Камерън по обвинения за притежание на наркотици и битката на Катрин с биполярното разстройство“.

Говорител на звездната двойка обаче заяви, че информацията не отговаря на истината. „Това изобщо не е вярно“, заяви агентът на Зита Джоунс. „Те не са се разделили. Историята не е вярна“, потвърди и говорителят на Дъглас Алън Бъри.

Вижте снимки на семейство Дъглас >>
Още снимки на Катрин >>

Катрин и Майкъл работели за брака си в името на децата си – Дилън (12) и Карис (9), и са решени да запазят хармонията. Преди време красивата брюнетка съобщи, че смята идеята за развод за отблъскваща и заяви категорично, че няма да тръгне по този път, припомнят от БГНЕС.

Междувременно стана ясно, че холивудският актьор Майкъл Дъглас ще пропусне церемонията за наградите Оскар след няколко натоварени седмици. 68-годишният Дъглас няма да придружава съпругата си Катрин Зита Джоунс на бляскавото събитие в театър „Долби“ на 24 февруари. Вместо това той ще си остане у дома заедно с децата им.

„Катрин ще присъства на церемонията със свой близък. Тя обича блясъка и великолепието на това събитие и го очаква с нетърпение всяка година. През това време Майкъл ще бъде у дома с децата“, казва източник от обкръжението на 43-годишната уелска красавица. Майкъл Дъглас, който през последните няколко седмици бе зает с представянето на биографичния филм „Либерачи“ за прочутия пианист, няма да придружава съпругата си и на партитата след церемонията за наградите Оскар.