Йоанна Крупа в цялата й прелест

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Йоанчето, брато, е от Полша и е на 33 г. От малка обаче бяга в САЩ, където се клати и до днес. Крупа е актриса, но в последно време участва в тв-реалити формати като “Dancing with the Stars”, “Poland’s Next Top Model” и “The Real Housewives of Miami”. Признава, че обича да мята цици пред камерите.

„Да си гол е изкуство. Така сме родени, защо да не покажем какво красиво тяло имаме.

“Казах си: „Защо не? Обичам да разнообразявам кариерата си и се съгласих. Исках да зарадвам и моите фенове, като вникнат малко повече в моя личен живот. В началото бях малко нервна, но всичко си дойде на мястото. Бързо свикнах с камерите и започнах да се разхвърлям. В къщи ходя гола, тук нямаше как да стане, но носих бельо, от което всичко прозираше. Така че…”

Йоанна Крупа в новия брой на американския “Максим”

„Не съм конфликтен човек, но един път си го отнесе Парис Хилтън. Бяхме в един клуб в Холивуд и тя дойде във ВИП-а. Започна да се държи така все едно заведението е нейно. Изритаха ме от клуба с моята приятелка, защото Парис не обича да има по-красиви жени от нея наоколо. В последствие обаче изхвърлиха нея, тъй като собственикът на клуба е мой приятел и всичко се оправи доста бързо“.

Русо гладно нема, брато

В мартенския брой на американския “Максим”, Крупа цепи мрака с яка фотосесия. В интервю пред мъжкото списание признава, че най-голямата й слабост са шоколада, бонбоните и разтопената торта.

Иначе Крупа е била първа корица на издания като “Esquire”, “Maxim”, “Playboy”, “Инсайд спортс”, “Ти Ви медиа”, “Ти Ви шпийлфилм”, “Тръмп уърлд”, “Фитнес Ар Екс”, “Менс фитнес” и др.

Крака – два дена път с език

Има си годеник – Ромейн Заго.

Според последните слухове двамата бяха разделени, тъй като той така и не й предложи брак. След това обаче отношенията им се оправиха и дори ги хванахме да плуват заедно на плажа. Колко романтично само…