Слави Трифонов е бесен на студентите

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Слави Трифонов е бесен на студентите

По повод на протестните действия, на които станахме свидетели през изминалите няколко дни, Слави Трифонов е бесен на студентите

Той се ядосва, че младите хора не излизат активно на улицата и не протестират. Слави Трифонов ги пита дали са доволни от живота, който водят в момента и дали знаят какво бъдеще ги очаква,  писаха от 24 часа.

Слави Трифонов е сърдит на студентите

Слави Трифонов припомни на студентите от Техническия университет в София, че в зората на демокрацията именно студентите са били най-активните. Младите хора в миналото имаха мечти, те пееха патриотични песни и пробуждаха народа.

Сега студентите са значително пасивни. Дали интелигентните хора предпочитат да запазят пасивно положение или пък по-високото образование води до задръжки у младите хора?

Защото по улиците по време на протестите имаше млади хора, но много от тях видимо не бяха хора с висок образователен ценз. А и доста от тях бяха в нетрезво състояние. Това ясно личеше от интервютата, които репортерите на bTV вземаха от протестиращите по софийските улици и пред Народното събрание.

В предаването „Вяра и общество” този следобяд беше повдигнат още един въпрос. Защо гражданите не протестират пред храм „Св. Александър Невски”, както това са го правили преди 20 години, а само пред Парламента. Дали хората вече не са тотално обезверени, че даже не търсят помощ Свише, а единствено от политиците.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: