Ето как да свалим няколко килограма само за месец

3
Добави коментар
tsokala
tsokala

Ето как да свалим няколко килограма само за месец

23/02/2013г.

Свалете няколко килограма само за месец

Научете се да се храните правилно и в съчетание със спорта за кратко време ще имате видими резултати, здраво и силно тяло и самочувствие за предстоящото лято. 

За да сложим някое и друго килце в излишък сезоните също оказват голямо влияние.

Тези данни са получени в резултат от „сезонна миграция” на мазнини, които са свързани според изследването с промените на нивото на тестостерона в кръвта. Щом наближи лятото нивата му в кръвта се повишават, тогава мазнините се отклоняват към талията. За зимният период, най-неприятни натрупвания на мазнини са характерни в областта на бедрата и дупето. Усещането за пълнота и дискомфорт е най-голямо. Тялото има навика да складира някое и друго кило като щит срещу предстоящи студени дни.

Годините са другия момент, който остро рефлектира на външния вид. В това число да споменем мускулната маса, която в годините на 30-те е много по-голяма от тази на мазнините. Това е в резултат от правилна обмяна на веществата. В случай, че искате допълнителна такава или искате да топите мазнините, ще е нужно да набавите още от нея. Мускулна маса може да развиете само с увеличаване на тренировките, спорта и предимно силови упражнения, както и големите количества протеин са тайната на рецептата за мускулна маса без мазнини.

Превърнете движенията в част от живота си. Ако сте любител на по-бавните движения, разходките ще са добър ход, но практикувайте ежедневно в рамките на поне час време. 

Не игнорирайте упражненията. В случаи, че сте слаби и без спортни заложби не мислете, че вие сте защитени. Мазнини се появяват и при слабите хора. Познат ли ви е израза „слаби затлъстели”?! Е на ясно сте, че са неприятна гледка. Това е типично за момичета в тийнейджърска възраст. Грешката при тези хора е, че смятат храната за нещо лошо, а ако хапнат от нея тя се явява под формата на чипс, кексче, шоколад. Все забранени храни, за хората, които се стремят към идеална фигура. Ако искате здраво, енергично и мускулесто тяло то правилната диета са плодовете, зеленчуците, зърнените храни и чистото месо, всичко това съчетано със спорта води до забележителни резултати.