Бареков „отряза” главата на Люба Кулезич

1
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Бареков „отряза” главата на Люба Кулезич

Ръководството на ТВ7 взе решение да не продължи договорните отношения с Люба Кулезич, мотивът им е, че не спазва елементарните журналистически стандарти

Бареков „отряза” главата на Люба Кулезич. С тази новина ръководството на ТВ7 обяви решението си да не подновява договорните си отношения с водещата Люба Кулезич.

Люба Кулезич остана без глава

Мотивът за това решение е бил, че г-жа Кулезич не спазва елементарните журналистически стандарти за правене на публицистика, а именно да показва различните гледни точки, извести БЛИЦ.

Люба Кулезич не спазва принципите за балансиране в ситуация, в която цялото българско общество се намира в състояние на масов протест и е крайно зле настроено срещу политическия модел на управление в страната, се казва още в мотивите.

Запознати твърдят, че в последното издание на предаването „Насреща Люба Кулезич” е било накърнено достойнството на протестиращите български граждани, а е била отразена само едната от позициите – тази на политиците.

Ръководството на ТВ7 е обявило, че напълно се разграничава от подобен род поведение и обявява отново своята позиция в подкрепа на българското гражданско общество и показването на различните гледни точки по проблемните теми.

Николай Бареков, изпълнителният директор на ТВ7, заяви, че благодари на Люба Кулезич за съвместната им работа, в която е имало и много положителни моменти.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: