Почина най-богатият котарак, подозират мед. сестра за смъртта му

3
Добави коментар
Galana
Galana

Почина най-богатият котарак, подозират мед. сестра за смъртта му

Едва петгодишен си отиде най-богатият…котарак на света. Томазо е починал от гастроентерит, а тялото му е било кремирано. След това е поставено в урна, положена в малък параклис в двора на къщата в Рим на медицинската сестра, грижела се за него от повече от година.

Ако не знаете кой е Томазо, ще ви кажем, че котака става известен през декември 2011 година. Това стана именно заради парите, които бившата му собственичка – 94-годишна вдовица на строителен магнат, почина и завеща цялото си състояние на любимата си котка. Именно Томазо. Тогава той „получи“ сумата о 10 милиона евро. Една прилична сумичка за всеки, за да се замисли дали пък не би могъл да е на мястото на котето. Освен парите, малкия милионер бе собственик и на няколко апартамента в Милано и Рим, вила в Олджиата и земи в Калабрия, припомнят италианските медии.

Завещението казва, че след смъртта на котката, всичко, което е било негово притежание, се преотстъпва на 50-годишната медицинска сестра Стефания Чекони, грижила се за възрастната жена дълги години. И сега тя има възможност да се порадва на състоянието на старата дама. И на Томазо. Но такава една прекалено навременна смърт, не може да не породи някои въпроси относно съмнителната кончина на котето.  Вече има хипотези, че котето може и да е било отровено заради богатството си.

Клюки.вс препоръчва и: