Да му пуснеш прощално или НЕ / Всичко за любовта и секса, за раздялата и брака, за страстта и изневярата – Блясък

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

През последните няколко години сте споделяли и лоши, и хубави моменти, били сте като едно семейство. Знаете и добрите си качества, и кирливите ризи. Имаш основа, на която да вземеш решение дали най-сетне той е заслужил да влезе под чаршафите ти.

Последният звънец би, а той не се отказва от целта си – да преспи с теб. Въпрос на гледна точка и на емоции е дали си струва да се поддадеш на момента или да останеш непристъпна крепост и след контактите ви като съученици. 

Ако никога досега не сте имали по-интимни отношения

Остани насаме със себе си и си направи равносметка, дали през всичките тези години той е успял да спечели доверието ти. Дали до себе си ще имаш човек, на когото да разчиташ, че ще те предразположи и ще те пази от забременяване и други нежелателни последствия. Ако интуицията ти подсказва да откажеш, не се насилвай, за да натрупаш някакъв опит или да прибавиш още един неудачник към бройката. Запази достойнството си и повече не се колебай по въпроса. Категорично си взела правилния избор. Ако обаче ситуацията е коренно различна и си на „кантар“, защото той ти е засвидетелствал уважението си и е бил постоянен, но сдържан в интереса си към теб, ако дълбоко в теб има тръпка, когато го видиш или чуеш гласа му, значи действай. Може краят на отношенията ви като съученици да бъде красиво начало на една силна любовна връзка. Не му мисли повече, ами се поддай на изкушението, още повече, че е взаимно. Не тръгвай с нагласата да градиш семейство с човека, който познаваш до болка добре, защото всеки ден сте прекарвали по задължение минимум шест часа. Живей и се наслаждавай на момента. 

Ако сте бивши гаджета

Завършвате и всеки ще поеме по своя път. Освен бивши съученици, ще сте и бивши гаджета. На него му се иска да си вземете сбогом по подобаващ сексуален начин. Пред дилема си – да не се връщаш към миналото, след като вече си затворила тази страница от живота си или да си припомниш доброто старо време. Според една народна приказка там, където има пепел, все ще се намери и по някой въглен. Лошо няма. Лошото идва, ако позволиш на парещите спомени и копнежи да завладеят живота ти и да объркат генерално душевното ти равновесие. За да се презастраховаш от разочарование, или не се решавай на тази крачка, или подходи с идеята, че си лягаш не с бившия си, а с някой непознат, за да не се самозаблудиш, че той иска да се съберете отново. Той има главна роля в последния епизод на вашата сапунка. Ако той е инициаторът на раздялата ви и отново се пробва на твоя фронт под предтекст, че е секс като за край, значи че бившето ти гадже принадлежи към онази порода мъже, които просто искат да продължат да жънат физически бонуси от връзка, от която официално са се отказали. Не му позволявай да си играе с чувствата ти. Или пък действай с неговите камъни, по неговата глава. Бъди по-зашеметяващо привлекателна от всякога и му отмъсти за отминалите дни, припомни му какво е загубил и завинаги го изхвърли от живота си.