Нахокаха Ани Цолова в ефир

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Нахокаха Ани Цолова в ефир

В предаването „Тази сутрин” по bTV  гражданка се обади по телефона и нахока водещата на сутрешния блок Ани Цолова да не си подръпва блузката

Рано тази сутрин нахокаха Ани Цолова в ефир. В предаването „Тази сутрин” по bTV разярена гражданка се обади в ефир по телефона и нахока водещата на сутрешния блок Ани Цолова да не си подръпва блузката.

Ани Цолова отнесе сериозна критика

Това обаждане беше предизвикано от вероятно несъзнателно действие на тв водещата, която докато чакаше на телефона да се включи някой гражданин в ефир, си оправи блузата.

В този момент една напориста дама се обади и заяви, че на фона на тези все важни въпроси, които се обсъждат в предаването, не е необходимо всички да виждат как си оправя дрехите Ани Цолова.

Жената допълни, че ако телевизионната водеща на сутрешния блок не е облечена подходящо, по-добре да отиде и да се преоблече, завърши пледоарията си гражданката по телефона.

След като прекъсна връзката Ани и Виктор се поусмихнаха тактично, но при следващото позвъняване в ефир, Цолова обърна внимание на Николаев да внимава къде се „побутва”.

Много интересно! В тези напечени времена, когато целият български народ тръпне в очакване какво ще се случи с правителството, някои хора са просто дребнави.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: