Диета с яйца за бразилско дупе

5
Добави коментар
Galana
Galana

Предлагаме ви една невероятна диета, която ще ви даде нов изглед, ще направи талията по-тънка, а задните части – по-привлекателни.

Това е диетата, която е известна като бразилска диета. За две седмици с нея ще успеете да загубите пет килограма. Лошото само при тази диета е, че може тотално да загубите вкус за яйца дълго време след диетата. Защото диетата е базирана именно на основен прием на повече яйца. Кокошите яйца са незаменима част от хранителния балансиран режим, заради съдържанието си на множество витамини, олиго-елементи, протеини, който са от изключителна важност за правилното функциониране на процесите в нашето тяло.

Белтъкът на яйцето е доказано, че съдържа множество аминокиселини. Именно затова яйцата се усвояват толкова добре от човешкият организъм. И все пак ако имате алергия от яйца или просто ви става много тежко от тях, това не е вашата диета. Ето и примерното меню:

1 и 2 ден

Три пъти на ден хапвате по едно сварено яйце, чаша кафе и една ябълка.

3 ден

На закуска хапвате две сварени яйца, на обяд едно парче говеждо месо и спанак, а на вечеря – яйце и спанак.

4 ден

За закуска – едно сварено яйце, на обед – варена риба и домат, а за вечеря – две яйца и чаша минерална вода.

5 ден

На закуска – едно варено яйце и чаша кафе, на обед хапвате две яйца и домат, а за вечеря – риба на грил, зеленчуци с оцет.

6 ден

Закуска – 1 варено яйце и чаша кафе, на обед парче говеждо месо с една краставица, а за вечеря – телешко месо на грил, домат, минерална вода.

7 ден

На закуска се хапва едно яйца и чаша кафе, на обед – половин пиле на грил, зеленчуци, а на вечеря – втората половина от пилето, ябълка. Следващата седмица диетата се повтаря отначало.