Сексуалната корица на Ким Кардашян

2
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Ким Кардашян и Кание Уест определено се оказаха сродни души. И двамата обичат светлината на прожекторите, и двамата сякаш се чувстват най-добре, когато медийното внимание е насочено към тях. Преди няколко дни разбрахме, че звездната двойка най-сетне е научила пола на бъдещото си дете, a днес виждаме сексуалната корица, която двамата са заснели за френско списание.

Снимката за „L’Officiel Hommes“ е черно-бяла и доста провокативна. Влюбените са голи, Ким е обгърнала с ръце половинката си и изглежда така, сякаш е заснета в момент на върховно удоволствие. Още от сега сме сигурни, че този брой ще се купува като топъл хляб, при това не само във Франция.

И понеже Кардашян не се задоволява с малко, през април ще я видим върху още една корица. Този път за списание Cosmopolitan. Фотосесията е заснета ден преди риалити звездата да обяви, че е бременна. Пред изданието Ким сподели, че няма намерение да се омъжва скоро.

„Знам, че това е, което ми предстои, и въпреки това не бързам. Имам най-добрия си приятел до мен, който ми помага във всичко!“, разкрива брюнетката пред списанието.

„Много хора ме питаха: „Как ще имаш дете, без да имаш брак?“ А аз отговарях: „Бракът не е всичко, което искам“, казва още Кардашян.