Дупка се отвори под къща и погълна спалнята

4
Добави коментар
Galana
Galana

Дупка се отвори под къща и погълна спалнята

Огромна дупка се отвори под жилището на 36-годишен американец и погълна спалнята му, включително с него, спящ в леглото. Информацията е от Тампа, миналия четвъртък, когато жители на квартала са го чули да вика за помощ към 11 часа вечерта.

Близките на пропадналия са преживели истински ужас, когато чувайки викове са отишли в спалнята, за да видят какво става и за свой ужас са видели само една дупка. Мебели, всичко липсвало, а единственото което виждали бил, стърчащ от дупката матрак. Пристигналите на място полицаи успели да извадят брата на изчезналия от продължаващата да пропада къща.

Засега няма как да се установи диаметъра на природно създалия се феномен, но на този етап е около 9 метра над земната повърхност и 30 метра под нея с дълбочина от 6 метра. Не се знае и причината за получаването й, но вероятно става дума за естествено създала се кухина в пластовете, която по нещастно стечение на обстоятелствата се оказала точно под къщата на нашия герой. В къщата по това време е имало 5 възрастни и 2-годишно дете и няма сериозно пострадали.

Клюки.вс препоръчва и: