Спечелете раница или плажна кърпа от новата промоция на Мура и LZ

1
Добави коментар
pgp

Продукти за участие: Всички видове вафла NESTLÉ® МУРА® и аеро-шоколад NESTLÉ® LZ® .

Награди: 450 броя брандирани раници и 675 броя брандирани плажни кърпи

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи вафла NESTLÉ® МУРА® или шоколад NESTLÉ® LZ®. След което потребителят заявява участие в специално разработен за целта интернет сайт на адрес www.nestlechoco.bg само с въвеждане на мобилен или стационарен телефон и натискане на бутона „Заяви участие“, или чрез обаждане на телефон 0 700 30091 на цената на свързване с фиксирани мрежи по тарифния план на обслужващия оператор на потребителя.

След успешна заявка за участие всеки участник ще получи обратно съобщение дали и какъв подарък печели или не. Всеки потребител може да заяви до 3 пъти участия на ден за периода на Промоцията. Всеки ден в 00:00 системата се рестартира (заявените участия се нулират и потребителите могат да участват отново).

Участникът е длъжен да пази опаковката от продукта/тите с, които участва в промоцията (вафла NESTLÉ® МУРА® или аеро шоколад NESTLÉ® LZ®) и касовата бележка от закупуването им през периода на промоцията: 01.03.2013 (10:00) до 14.04.2013 (24:00). Опаковката от закупения продукт и касовата бележка ще бъдат изискани от служителя на куриерската фирма при предаване на наградата на спечелилия участник. Наградата не се предава на участника при не предоставяне от последния на опаковката от закупения продукт и касовата бележка.

Датата на касовата бележка, трябва да предхожда или да съвпада с датата на регистрация на печелившия участник.

Печалбите ще се теглят в реално време на случаен принцип чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за печалба на всички участници през целия период на промоцията. След успешна заявка за участие чрез телефонно обаждане или на интернет адрес www.nestlechoco.bg всеки участник ще получи обратно съобщение дали печели или не, както и каква награда печели.

Краен срок за участие: 14 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.