Nike Air Max се завръща

1
Добави коментар

Класическата серия спортни обувки на марката се развива в крак с времето, доказателство е представянето на най-новия член от семейството на NIKE.

Nike Air Max се завръща Първият модел на легендарната серия обувки Air Max е създаден 1987 година. Цели 25 години тези обувки са изключително популярни, защото всяка нова версия може спокойно да бъде наречена революционна. Идеята на марката, че замяната на пяната в подметката с въздух ще направи обувката по-лека и дълготрайна, в комбинация с професионалната визия на дизайнера Тинкър Хетфийлд, ражда Nike Air Max 1 (87) – първият представител на семейството Nike Air Max. Но иновациите не спират дотук. През годините Nike Air Max продължава да се развива по последните технологии в производството на спортни обувки, проправяйки пътя за новите си превъплъщения с емблематичната за модела видима въздушна камера. Кожени или синтетични, с характерната си full-length air система, Nike Air Max се превръща в нещо повече от обувка, тя става културна икона за няколко поколения.

Nike Air Max се завръща През всички тези години Nike Air Max непрекъснато се усъвършенства. Превърнат в символ на индивидуалност за различни общности, Nike Air Max излиза от терена на улицата и така затвърждава силата на своята уникална естетика. Използвайки иновациите в дизайна и най-модерните технологии, Nike Air Max 1 непрекъснато е ремиксиран и усъвършенстван в поредицата от модели Nike Air. Скоро Nike Air Max 90, Nike Air Max 95 и Nike Air Max 97 могат да покрият площта от Калифорния до Япония по дължината на подметките си.

Моделът Air Max влиза в медиите и става запазена марка за индивидуален стил.  Завладява музикалната сцена и става символ на младежки движения. Всеки член от семейството Nike Air Max е емблема на културните течения за годината, в която е представен. Без съмнения Nike Air Max 1, 90, 95 и 97 са модната икона за всяка една от тези години.  

Nike Air Max се завръща

В началото на 2013 г. Nike отново са революционери. Марката въвежда най-съвременните технологии в производството на всички модели от семейството Air Max, превеждайки ги през филтъра на иновациите, за да се преродят с нови елементи. Снабдени с високо адаптивна мрежеста горна част, увеличаваща дишането на крака, но същевременно намаляваща теглото на обувката, Nike Air Max 1, 90, 95 и 97 са по-новаторски и по-добри, без да губят своята култова визия. Новият Nike Air Max + 2013 за бегачи също не прави изключение. Запазвайки традициите в спортнатa естетика, този нов модел е доста осъвременен. Въздушната възглавница в ходилото е изцяло реконструирана и е по-гъвкава от предишните модели, горната част Nike Hyperfuse прави обувката много по-лека и дишаща, а Nike Dynamic Flywire спомага за сигурността на крака при движение.

Без съмнение, легендата Nike Air Max е жива!

Етикети: Nike, Nike Air Max, мода, шопинг