Тя ли е новото ГАДЖЕ на КУКАТА? (СНИМКИ)

14
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Тя ли е новото ГАДЖЕ на КУКАТА? (СНИМКИ)

Куката с нова изгора

Актьорът Мариан Вълев, който изпълнява ролята на Куката в хитовия български сериал „Под прикритие”, заби нова красавица. Преди няколко дни Куката бе засечен в столична дискотека в прегръдките на танцьорката Рени, пише “Mister.bg”. Двамата се държали доста интимно, а красавицата успяла да си навлече гнева на останалите фенки в заведението, които не отделяли поглед от Куката.

Наскоро Мариан Вълев обяви, че окончателно е сложил край на връзката си със Снежана Макавеева, а на партито по повод финала на третия сезон на „Под прикритие” двамата почти не се погледнаха. Само ден след това обаче Мариан Вълев и Макавеева бяха засечени в столично заведение, което стана и причина за появилите се слухове, че по всяка вероятност двамата са се събрали отново.

Дали наистина Куката ще продължи живота си с Макавеева, не можем да твърдим. Факт е обаче, че името му постоянно се свързва с красиви момичета. Наскоро дори се появиха слухове, че Мариан Вълев е имал вземане-даване с бившата на Димитър Бербатов. Актьорът и хореографката Даниела Арнаут се появиха заедно на светско събитие, а клюката, че именно Арнаут е новата изгора на Куката обиколи набързо интернет пространството. Няколко седмици след това пък Мариан Вълев гушна красавицата Рени. Вижте ги:

Клюки.вс препоръчва и: