Виж как котки и кучета куфеят на Gangnam style (Видео)

1
Добави коментар

Виж как котки и кучета куфеят на Gangnam style (Видео)

Уникално видео с домашни любимци предизвика фурор в мрежата

Това видео ще ви разбие! Уникален клип с танцуващи домашни любимци предизвикаха фурор в мрежата. Видеото с котки и кучета, които куфеят на Gangnam Style предизвика невиждан интерес в социалната мрежа. Уникалното изпълнение под съпровода на хита на РSY за отрицателно време събра десетки хиляди гледания и коментари. И бе обявено за един от най-смешните клипове правени върху парчето някога.

Това видео пощури мрежата

Домашните любимци, движещи се в ритъма на Gangnam style пощуриха интернет потребители. А видеото моментално бе обявено за едно от най-смешните правени някога.

„Яко!“, „Страхотно!“, „Уоу! Тези животни са невероятни!“, „Много е смешно“, пишат възторжени потребители в мрежата. Други пък отбелязват, че изпълнението направо си е първо място в класацията за най-смешни видеоклипове на планетата.

Това не е първата импровизация с песента на PSY, но определено е сред най-смешните. Парчето на корейската мегазвезда се превърна в колосален хит в края на миналата година. Изпълнението счупи всички рекорди с над 1 милиард гледания в мрежата. А световни звезди като Мадонаа, Бритни Спиърс и Джъстин Бийбър дори помолиха корейската звезда, лично да им даде някой урок по танци.

Както изглежда обаче не само хората, но и домашните любимци са завладени от манията по Gangnam style. Вижте сами.

loading…

Клюки.нет препоръчва и: