ГОРЕЩО: Анелия: Аз съм главната героиня в съзнанието на Емилия!

1
Добави коментар

„Явно аз съм главната героиня в съзнанието на Емилия. Не мога да повярвам – това е безпочвено“ – така Анелия коментира факта, че е постоянен фактор в живота на Емилия.

Бившата съпруга на Коко Динев е обидена от всички лъжи, които Емилия и Галена са избълвали срещу нея и отказва да участва в това.

Според Анелия, в момента жената до Коко Динев преживява труден период и се чувства слаба, но откъде идва тази слабост, певицата не пожела да коментира.

„Затова, когато разбрах, че има проблем за фен клуба в Кошарите, веднага се отдръпнах, за да не създавам грижи на бившия си съпруг“, обяснява Изпълнителката на годината в интервю за „Неудобно“.

Тя е убедена, че след време Емилия ще съжалява за думите си и за слабостта, която е проявила. „Доколкото познавам бившия си съпруг, не би позволил тя да продължава да се изказва толкова неласкаво, защото аз съм майка на дъщеря му и негова бивша съпруга“, отбелязва Анелия.

„Искам да заключа тази тема. Никой няма право да си позволява да говори такива лъжи за мен – както изказванията на Галена, така и на Емилия. Аз отказвам да участвам в този цирк“, категорична е Анелия. Тя изрично подчертава, че нещата, които колежката й е изписала по неин адрес, са абсолютни лъжи. „Това е единствено и само в нейната психика и в нейната глава“, допълва Анелия.

По всяка вероятност топ изпълнителката визира изказването на Емилия, че певицата тормози нея и семейството й и че й е причинила само лоши неща. Колкото до Галена – жената на Галин бе обвинила Анелия, че злословила срещу нея.

Въпреки скандалите обаче, Анелия успя да запази самообладание и с достойнство реагира на ситуацията.