ПОЗНАХТЕ ЛИ Я? Днес тя е СУПЕР ЗВЕЗДА!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ПОЗНАХТЕ ЛИ Я? Днес тя е СУПЕР ЗВЕЗДА!

ПОЗНАХТЕ ЛИ Я? Днес тя е СУПЕР ЗВЕЗДА! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Тя е само на 30 години и вече има всичко, е! почти всичко …

Когато тя започва кариерата си, едва ли е предполагала, че един ден ще спечели ЗЛатен глобус и Оскар. Ан Хатауей снима първия си филм „Дневниците на принцесата“ през 2001 година и веднага се превръща в любимка на тийнейджърите. Първите си стъпки в шоубизнеса Ан прави в началото на 90-те като рекламно лице. Прохождащата актриса тогава е все още тийнейджърка и се снима в рекламно видео за американската телефонна компания „Cincinnati Bell Telephone“. Вижте дали бихте я познали:

Ан Хатауей в телевизионна реклама

Сладката и харизматична Ан Хатауей пленява всички пред екраните с чаровната си усмивка. Следва още няколко телевизионни участия за нея и не след дълго предложенията от Холивуд започват да валят едно след друго.

Телевизионно участие на Ан

Днес тя има над 20 филма зад гърба си, работила е с едни от най-големите имена в киноиндустрията, като легендите Мерил Стрийп в „Дяволът носи Прада“ и Джони Деп в „Алиса в страната на чудесата“, три номинации за Златен глобус и две за Оскар. С последната си роля в мюзикъла „Клетниците“, Ан Хатауей спечели Златен глобус и Оскар за най-добра поддържаща женска роля.

Ан Хатауей днес и през 90-те

Есента на 2012 година Ан се омъжи за любовта на живота си Адам Шулман. След като младата актриса вече достигна върха в кариерата си може да се отдаде на заслужена почивка и кой знае, може в най-скоро време да стане част от клуба на Холивудските майки. Тогава вече Ан ще има наистина всичко!
Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=ytPUrs5OQoc

Клюки.вс препоръчва и: