Идеи с плетени цветя

3
Добави коментар
yApple

Плетените цветя са изключително красиви и са способно да преобразят към по-хубаво всичко, до което се докоснат. Ето няколко идеи с плетени цветя.

Най-лесният начин да се възползвате от магията на плетените цветя е да си направите букет от тях и да ги сложите във вазата. Изберете различни цветове прежда и изплетете от тях цветя с различна големина. Използвайте като стъбло тел, сламка или шиш за скара, увити в зелена тишу хартия, за да не се виждат. Плетените цветя във вазата са идеални за прехода между зима и пролет – едновременно носят топлина и уют, а с цветовете си напомнят за идващите топли месеци.

С помощта на по-големи плетени цветя, прикачени към щипков механизъм, може да държите пердедата прибрани, така че да влиза повече светлина в стаята. Други избират да използват плетените цветя като декоративен елемент, прикачен с безопасна игла към калъфки на декоративни възглавници в хола.

Плетени цветя на една кука могат да ви послужат и като подложки за чаши -оригинални и удобни за следобедното кафе. По-търплеливите могат да си сглобят на принципа на пачуърк пътека, покривало за дивана или дори завивка от различни плетени цветя.

Плетени цветя може да включите и като аксесоар към облеклото – като шнола в косите, като брошка, като декоративен елемент към чанти или колани.

19.02.2013/ Христина Спасова