ГОРЕЩО: Багата и Любина се ожениха в Лас Вегас

2
Добави коментар

Благой Иванов и приятелката му Любина минаха под венчило в Щатите. Новината бе потвърдена от близки на младоженците у нас, които видели снимки от неофициалната брачна церемония в Лас Вегас.

Според някои от тях бракът е напълно законен, подплатен с издадено брачно свидетелство от местната община. Други приятели на двойката обаче са категорични, че церемонията е просто туристическа атракция и няма стойност пред властите.

Багата е в Страната на неограничените възможности от няколко месеца. Веднага след приключването на „ВИП Брадър“ той отлетя за САЩ, където започна да се подготвя за завръщането си на ринга, след като миналата година на 26 февруари беше намушкан с острие под мишницата, като разрезът бе стигнал до сърцето и по чудо оцеля. 26-годишният софиянец получи покана да се завърне в битките по правилата на смесените бойни изкуства, като мачовете му ще се провеждат в клетка.

Очевидно за любовта между Багата и Любина граници няма, след като макар на различни континенти, двамата продължават да са заедно. Миналата седмица Любина отлетя за Америка, за да се види с любимия си. Благой се възползва от почивката си, за да пообиколи западното крайбрежие на САЩ с половинката си, като те посетиха едни от най-популярните дестинации – Лас Вегас, Калифорния и Лос Анжелис, разкри Всеки ден

По примера на десетки влюбени Багата и Любина сключили брак в меката на хазарта Лас Вегас, където на всеки час близо 100 влюбени увековечават любовта си. Вегас е известен с бързата процедура по подписване, лишена от всякаква бюрокрация, но пък е валидна само в САЩ за местни граждани. Освен това Багата обещал на аверите си у нас, че ще има пищна сватба и у нас, не само защото Любина иска да се види като булка, а и защото всичките им роднини и приятели искат да видят как двамата се вричат в любовта си и пред Бога в църква.