Спечелете фотосесия за двама или BB Cream за вашата кожа

1
Добави коментар
pgp

Помогни ни да разберем как изглежда твоя ден, а ние ще ти кажем колко време можеш да спестиш с NIVEA – и кожата ти да е сияйна и красива. Знаем, че времето ти е ценно. Има много по-интересни неща, в които можеш да го инвестираш: например да вземеш участие в нашата игра.

Влюби се в уникалния 5 в 1 BB крем от NIVEA, който нежно хидратира и омекотява кожата. Благодарение на NIVEA BB крем, можете да прекарате повече време с тези, които обичате, което да посветите например на професионална фотосесия за двама , което е и нашата голяма надрада.

Освен това може да спечелиш 1 от 25те продукта за твоята кожа: BB крем за светла кожа или за средна към тъмна кожа. Просто направи нашия тест за красота и си в играта!

За участие в играта се изисква лицето да посети интернет страницата на Играта, да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма и да изрази съгласие личните му данни да бъдат обработвани от Организатора за целите на Играта.Играта се състои в отбелязването на различни дейности, извършвани в ежедневието и последваща регистрация за награда.

Награди: 25 крема NIVEA BB Cream и една фотосесия за двама.

Всеки участник има право да посочи какъв продукт иска (за светла или тъмна кожа).

В тегленето на наградите участват лицата, попълнили всички задължителни полета в регистрационната форма и изразили съгласие за обработване на личните им данни за целите на играта. Печелившите участници ще бъдат определен чрез томбола след приключване периода на промоцията, но не по-късно от 14.04.2013 г.

На печелившите участници ще бъдат изпратени наградите по куриер, или ще получат e-mail за доуточняване на адреса, на който да бъдат изпратени наградите. Байерсдорф България ще се свърже по email с участника, спечелил фотосесия за уточняване на подробностите. Имената на почелившите ще бъдат оповестени на сайта до 3 работни дни след спечелване на съответната награда.

Печелившите, на които е изпратен email, трябва да се свържат по e-mail с Байерсдорф България в срок от 2 седмици след като бъдат уведомени , че са изтеглени (но не по-късно от 30.04.2013 г. ) и да изпратят търсенета от тях информация.

Краен срок за участие: 31 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.