На тези звездни двойки не им е било писано

1
Добави коментар
yApple

В Холивуд винаги са прехвърчали палави искри между звездите, от които са пламвали бурни взаимоотношения. Някои от тези връзки изглеждаха странно и дори абсурдно. Други бяха симпатични и си пасваха, дори бяха обявявани за идеалните двойки, но въпреки това се разпадаха.

Връзката между Том Круз и Кейти Холмс продължи 7 години, през които двамата актьори успяха да се оженят и да си родят дъщеричка. Раздялата им бе сред най-обсъжданите, а повод за нея се оказа нежеланието на Кейти малката ѝ дъщеря Сури да стане част от Сциентоложката църква, към която съпругът ѝ проявява крайна преданост.

Една от любимите на медии и фенове двойка през 90-те бяха Майкъл Джексън и Лиса Мари Пресли. Бракът между Краля на попа и Принцесата на рока обаче остана в историята като опит за мощен PR трик.

Любовта между Деми Мур и доста по-младия от нея Аштън Кътчър обаче се оказа неподправена. Връзката им издържа цели 9 години преди Кътчър да изневери в деня на годишнината им.

Една от най-скандалните холивудски двойки от близкото минало е тази между Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън, по време на която без свян двамата демонстрираха разкрепостените си отношения.

А говорейки за Джоли, няма как да не стане дума и за настоящия ѝ любим – Брад Пит, който имаше дългогодишна връзка с не по-малко известната Дженифър Анистън.

Вижте кои други двойки са добавили към списъка Jenite.bg