Изпратете целувка на любим човек и спечелете луксозното червило Perfect Rouge

1
Добави коментар
pgp

За спечелване на наградата е необходимо Участникът да изпълни следните условия:

1. Да създаде анимация като избере червило – Perfect Rouge или Laquer Rouge, предпочитан цвят на червилото и послание;

2. Да маркира опция „Искам да пробвам късмета си, за да спечеля“;

3. Да натисне бутон „ПОТВЪРЖДАВАМ“;

4. Да попълни коректно зададения формуляр за регистрация;

5. Да приеме условията на играта;

6. Да заяви участието си чрез натискане на виртуален бутон „Изпращам“.

Всяко физическо лице всеки ден има право на регистрация в играта „Kiss&Tell“ на сайта www.facebook.com.

С участието си в Наградната игра и коректно предоставена лична информация в нея, участниците в играта „Kiss&Tell“ могат да спечелят общо 31 червила Perfect Rouge или лак червила Laquer Rouge.

Всеки ден в продължение на един месец ще има 1 печеливш, който ще получи избраното от него чрез играта червило в посочения от него нюанс. Участникът-победител не следва да има други претенции, освен посочените в играта, за вида, разфасовката или характеристиките на продукта, който е спечелил, нито да предявява допълнителни искания, обвързани по какъвто и да е начин с наградата.

Победителите ще бъде избрани на случаен принцип, спазвайки всички законови изисквания за тази процедура. Участието в играта „Kiss&Tell” е доброволно! Всички участници ще бъдат информирани на официалната Фейсбук фен страницата на SHISEIDO за България – SHISEIDO BULGARIA, кои са имената на печелившите участници!

Изборът на 7 случайни печеливши ще се осъществава всяка седмица в петък като имената на победителите ще бъдат оповестявани на страницата на SHISEIDO BULGARIA във Facebook.

Краен срок за участие: 08 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.