Тайната е разкрита: ЕТО ЗАЩО КРИСТИАНО РОНАЛДО Е ТОЛКОВА ДОБЪР!

5
Добави коментар
mg9999
mg9999

Тайната е разкрита: ЕТО ЗАЩО КРИСТИАНО РОНАЛДО Е ТОЛКОВА ДОБЪР!

Звезда на Манчестър Юнайтед разкри тайната му!

Бившият колега на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед  и звезда на „червените дяволи“ Гари Невил разкри каква е причината за успешната игра на стрелеца от Португалия. Тя се крие в постоянството му да намери и съответно, тормози най-слабото звено на съперника.

Роналдо винаги търси най-слабия защитник, разкрива Невил

Невил предупреди „червените дяволи“ да внимават за звездата на (Реал) Мадрид във втората среща помежду им в осминафинална битка за Шампионската лига:

Роналдо го раздавал леко като „хулиган“. Винаги търсел най-слабия защитник и не го оставял на мира през целия мач. Така постъпвал във всеки двубой. Видяхме го какво прави срещу Майкон и Манчестър Сити. Не спря да атакува точно през зоната. Ако не си намери място по единия фланг, минава по другия. После пробва и в центъра, докато не го открие. Стилът му се описва от тези действия, каза някогашния си съотборник в Юнайтед Невил.

Невил също така разкри, че португалската звезда не се е подчинявала дори на сър Алекс Фъргюсън за позицията си на терена.

 

В първите години в Манчестър Юнайтед Роналдо просто блуждаеше. Стигна се до един момент, в който сър Алекс Фъргюсън му каза да играе на дясното крило.  Португалецът той не го слушаше. В даден момент от мача се оказваше на левия фланг. Беше невероятно – да правиш подобно нещо бе нечувано, обобщи Невил.

Мони Георгиев

Засада.бг препоръчва и: