Бебе наднича през корема на мама – ЗНАМЕНИЕ или PHOTOSHOP?! (ВИДЕО)

3
Добави коментар
kib4eto
kib4eto

Бебе наднича през корема на мама – ЗНАМЕНИЕ или PHOTOSHOP?! (ВИДЕО)

Това лице, което се появи върху корема на Карън МакМартин, не е ли знамение

Множество коментари се появиха в социалната мрежа, след удивителните снимки с лицето на нероденото още бебе, за което писахме в Чудеса.нет. Мненията стигат до крайности: някои недоволстват, че се афишира по неподходящ начин най-съкровеното, дарено нам от Създателя. Други застъпват точно обратното мнение – по-добре да се показва и насърчава чудото и радостта на очакването на бъдещия живот, отколкото да се акцентира върху нещастията и гибелта на човечеството.

Странното лице върху корема на Карън МакМартин

В това лице, сякаш надничащо любопитно от корема на мама, има знамение. Тези, които виждат това не са толкова много, но за тях е по-важно доказателството за силата, даряваща живот. В нестихващия спор между между привържениците на традиционните методи на зачеване и модерните медицински способи, този случай се привежда като неопровержим пример за Божествената сила. Както споделя пред „СЪН“ бъдещата майка, тя е вярваща и досега не се възползвала от супермодерните методи за 3D сканиране, за да види лицето на своето бебе.

В снимките на нейния корем с лицето на бебето, няма намеса на всемогъщия Photoshop, коментират вещи в програмата, тъй като за скептиците толкова ясно изображение, просто не може да има.

Всъщност няма никакво знамение или игра с Photoshop. Просто късметът на начинаещия фотограф е допринесъл за невероятните ефектни снимки на най-обикновен корем на бременна, разкриват професионалните майстори на обектива.

А дали това наистина е лицето на бъдещото бебе, мнението на гинеколози и педиатри се свежда до категоричното „не“. Няма как бебето да застане в такава позиция, че да се очертае лицето му толкова добре. Медиците с чувство за хумор отбелязват, че е по-вероятно да се открои дупето на бебето и никога лицето.

Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

Чудеса.нет препоръчва и: