Красота от седмица на модата в Париж: Маникюр в червен :: Codemoda.com

3
Добави коментар
sivushka
sivushka

Седмицата на модата в Париж закрива целия сезон есен-зима 2013/14 с най-очакваните представяния на най-известните луксозни брандове. И точно заради грандиозната си слава парижките събития обикновено дават безброй стилни вдъхновения не само за гардероба, но и за красотата. Класически маникюр в червено – това е поредната идея за моментално приложение с гаранция за актуалност месеци наред, която идва от парижките подиуми.

Valentino есен-зима 2013/14;

 

Ноктите, обагрени в любимото червено се появяват на представянето на есенно-зимните колекции на легендарните модни къщи Valentino и Chanel. Експертите и на двата лейбъла представят къс маникюр с обла форма и изключително лъскаво покритие. Червеният цвят се комбинира отлично както с гардероба на Chanel, обагрен в черно, сиво и тъмно синьо, така и с този на Valentino, решен по традиция в наситено червено, бяло, черно и кралско синьо.

 

Chanel есен-зима 2013/14;

 

Точно заради тази мултифункционалност червеният маникюр е абсолютният евъргрийн на красотата. Обожаваме, когато най-известните модни къщи се връщат към него в търсене на непреходна елегантност, връщайки го в списъка с актуални тенденции.

 

 

08-03-2013

Автор : Димитрина Топалова

Снимки : Press; Колажи: CODEMODA.com