Обичам те още

1
Добави коментар
yApple

„Не всички непобедени са непобедими.“ Пиер Корней

Нека да разкажа и моята история за така нареченото влюбване! Започнахме през януари 2012 година запознахме се по интернет по точно Facebook както всички така и ние започнахме нормално писане от там в харесване и т.н. Както подобава аз и предложих естествено тя прие ходенето ни беше т.н. виртуално ! и това в продължение на няколко месеца.

Тя малко или много почна да изпитва някакви чувства към мен аз наистина бях доста безразличен единствено харесване към нея .. заебавах я доста пъти по интернет но най-важното беше това ..

Денят в който аз и предложих за пореден път 26 Юни 2012 година ! Тя прие на 30-31ви Юни тя дойде в моя град видяхме се и така още когато я видях се влюбих в нея тя ме гушна както и аз 🙂 седяхме на една пейка и се чудихме как да завържем две приказки срам ни беше но беше нормално разхождахме се излизахме и така аз почнах да ходя при нея когато тя си замина на 20км сме пътувах редовно да я виждам бях много влюбен в нея запознах се с семейството и много приятни родители.

Това всичко продължи 8 месеца аз ходех редовно да я виждам ходил съм в късни часове да я видя .. купих и пръстен за 3тия месеца .. няколко играчки има от мен правихме си разходки бяхме като в приказка тя по скромно ми казваше обичам те но аз редовно и го признавах защото бях влюбен в нея .. и тя го твърдеше докато един ден не отидох в градчето и и видях че тя си е писала с друг .. това стана началото на Февруари месец .. почнаха караниците и на 7ми Февруари скъсахме криво ляво поддържахме някаква връзка .. ходих по психолози и бях се нарязал заради нея .. бях готов да си сложа въжто !

Обичам я много на 14ти бях на психолог след това реших да я изненадам купих и сребърно синджирче с висулка (сърце) + цвете ! нямах дори пари да се прибера в моя град но го направих за нея !

Всичко това продължи до трагичния ми ден 19ти Февруари .. тя ми твърди че ме обича, но ходи с друг който (харесва) .. не мисля че е редно това на който му е била интересна историята ми нека да коментира и ми даде съвет !

На кратко я разказах, но толкова мога ..

Влюбих се в нея много силно всичко правих за нея но .. раздялата не мога да я приема и … имам страх от всичко вече 🙂

Благодаря ви за отделеното внимание 🙂