Как да разбереш, че мъжът изневерява, според зодията му

13
Добави коментар
vabs
vabs

„Всички мъже изневеряват” – казват песимистките, въздъхвайки, и добавят с лукава усмивка „Обаче някои успяват да го прикрият”.

Може да не си съгласна с тези съмнителни твърдения, но едва ли ще тръгнеш да оспорваш факта, че някои представители на силния пол са полигамни, а други особено полигамни.

Дали винаги можеш да се досетиш, когато в едни любящи отношения се е появил нежеланият трети? Уви, не. Понякога жените си затварят очите пред факти, които позволяват множество интерпретации, защото се страхуват да разберат истината.

Ако не си от тях, запознай се с типичното поведение на неверника в зависимост от това, към кой зодиакален знак принадлежи.

Овен – докато е влюбен не му минават дори и мисли за изневяра. Чувството го обхваща изцяло, не остава място за друго увлечение или лекомислен флирт. Докато те носи на ръце и обсипва с подаръци и внимание, сваля звезди от небето, в неговата вярност не се съмнявай. Повиши вниманието си в момента, когато започне да обръща внимание на други жени – Анджелина Джоли, Памела Андерсън…Това е сигурно доказателство, че неговата любима, до скоро безспорна притежателка на титлата Най-прекрасната дама на земята, вече не му е толкова интересна. За изневярата на Овена просто разбираш от самия него – да лъже той не умее и не обича, а жестоката истина я казва лесно, понякога с тайно задоволство. Неверният Овен е доволен от себе си и не оставя нито стотинка на нещастната бивша голяма любов – в края на краищата за него тя е грешка. Горкият, той все още не знае, че следващата едва ли ще се окаже по-добра.

Телец – този мъж като цяло не е тип Казанова и не си губи ума толкова лесно. Не бърза с избора на истинската жена и ако си разбрала, че не си за него единствена, значи просто си била обект на проучване. Да се досетиш за това не е трудно. Ако Телецът не те разглежда под микроскоп, изучавайки старателно твоите недостатъци и достойнства, не те разпитва дори за дребните случки, не се интересува от семейството ти и твоите бъдещи планове, не се стреми да ти дава съвети по всеки повод – значи си престанала да бъдеш важна част от живота му. Имай също предвид, че за разлика от много други мъже Телецът не се гордее със своите победи, те по скоро го огорчават, тъй като всяка от тях се превръща в доказателство, за това, че все още не е намерил единствената, забележителната и несравнимата. А сигурен показател за изневяра е усилващата се с всеки ден мрачност, затвореност, песимистичност. Мъж с очи на страдалец, омърлушено навел глава, но непропускащ възможността да оцени краката на минаващите покрай него дами – това е изневеряващия Телец. Най-учудващото е, че на много дами той ще им се стори просто неотразим.

Най-сигурният показател за изневярата на Близнаците е постоянството. Няма нищо чудно в това. Спомни си как съвсем неотдавна той те е изненадвал ежедневно, демонстрирайки нови страни от характера си, променяйки кардинално своя мироглед, как не се е изморявал да преобърне живота ти с краката нагоре. Тогава си била само ти в мислите му, само пред теб се е разкривал напълно, само пред теб е споделял радост и тъга, с теб е споделял непрекъснато новите си планове. Когато решиш, че това вечно дете мъжът Близнаци е улегнало, възмъжало и се е вразумило – това значи, че той вече е за някоя друга такова дете. Вярно, не си струва да бързаш с изводите, все пак не е изключено, той просто да е изморен или да преживява труден период. Близнакът лъжец се различава от тъжния Близнак по лукавото пламъче в очите му и по усмивката толкова хитра, колкото и очарователна.

На Рака не му се отдава лесно да изневери, понеже много му се иска да бъде идеалният семеен – верен, любящ и надежден партньор. Освен това той осъзнава колко е болезнено, когато се почувстваш предаден и не желае да причинява страдание на някого, когото не му е безразличен. Ако новото увлечение го е връхлетяло неочаквано, той се съмнява в себе си и търси оправдания, споделя тревогата си с приятели, търси решение, което би устроило всички заинтересовани страни и с охота прехвърля отговорността за случващото се на някой друг. Можеш да се досетиш за изневярата на Рака от дългите му разговори за това колко е сложен живота, колко са несъвършени хората, колко усилия са необходими в отношенията с човека, когото обичаш – и колко е лесно понякога да се разбереш с човек, който до скоро ти е бил съвсем чужд. Неверният Рак тъгува, оплаква рухването на надеждите си за щастие, което е било толкова възможно и не се решава да предприеме решителни стъпки ; тъжен и потаен, той вини за всичко себе си и несправедливата съдба в твое лице – просто като нейно сляпо оръдие.

Лъвът не умее да крие изневярата – с всяка своя избраница се гордее и хвали. Той не е в състояние да се появи с поредната дама на сърцето си на светско мероприятие, да блесне с нейната красота като с медальон за храброст и да не се замисли, че предишната прекрасна възлюбена може да научи за това. За изневярата си, Лъвът смята за свой дълг да съобщи – обикновено на представителите от този знак не им липсва доброжелателност. Но ако му липсва, вслушай се в неговите думи – вероятно той непрекъснато ще ти посочва твоите недостатъци и несъвършенства, подчертавайки, че за някои други жени те не са характерни. Неверният Лъв е доволен от себе си, тъй като е попълнил списъка си с завоевания, а в своята наивност вярва, че е направил за теб достатъчно – ощастливил те е с вниманието си, а сега е длъжен да зарадва и още някой. За пълнота на картината не достига още един пикантен детайл – Лъвът може с лекота да преувеличи за реколтата си от полето на прелюбодеянието. Просто така, поради детската си непосредственост.

Девата се слави с постоянството си и да покориш мъж, родил се под този знак на зодиака, не е по силата на всеки. Но ако все пак се е стигнало до изневяра, излъганата в чувствата си жена няма шанс някога да узнае за това – за Девата е характерна предпазливостта и понякога тя я прилага по най-добрия начин. Ако мъжът Дева е срещнал Тази, заради която би рискувал проверени във времето и скъпи за сърцето му отношения, той едва ли ще поиска да изневери, но ако въпреки това го направи – изневярата ще остане покрита с мрак. Не е изключено тайната да я разкрие Тази същата, неподозирайки, че веднага ще престане да съществува за него, защото клюкари и от двата пола, мъжът Дева не понася. Обаче има един начин, позволяващ на изневеряващия Дева да се разкрие и това е фразата : ”Аз обикнах друга”, което не подлежи на обсъждане, нито на обжалване.

Везните рядко биват уличени в непостоянство, въпреки че понякога прекарват доста време на два и повече фронта. Мъжете от този знак дори и да не владеят чувствата си, умеят да ги контролират, заделяйки за любимите си този дял, който заслужават – и ти може дълго да не забележиш, че от твоя пай някой си откъсва парченце. Мъжът Везни не полага усилия, за да се прикрива, но истината въпреки това не излиза наяве – парадокс, възможен само защото Везните са в състояние да изградят отношения, устройващи всички. Неверникът Везни може да бъде разобличен само благодарение на невероятно стечение на обстоятелствата или таен страх, от възможност за такова стечение на обстоятелствата. Понякога само по повишената тревожност, при липса на други видими причини, може да се досетиш, че в живота му се случва нещо нередно, и това е именно ”онази другата”.

Дори Скорпионите, най-верните и безупречно нравствените, често ги подозират в изневяра техните твърде ревниви или не добре разбиращи ги избраници. В действителност, по неволя би се замислил за това, когато на главата му се излива ту дъжд от рози, ту градушка от упреци. Скорпионите са сложно устроени и на тях самите понякога не им е по силите да си изяснят своите чувства. Но винаги се намират желаещи да им помогнат – наивни, доверчиви особи, неподозиращи, с какъв товар се нагърбват. Изневеряващият Скорпион става толкова хитър, че попада в собствените си капани, той прави коварни планове, но в момент на емоционално напрежение – може да се издаде. И тогава, преди да се признае за нещастен, излъган и предаден, не му вярвай. Поводи за безпокойство няма. Щом Скорпионът е избрал теб, значи имаш интуиция, от която нищо не може да се скрие.

Дори и най-сериозният Стрелец винаги е малко или много подвижен човек. Неговата жажда за приключения е неудържима и авантюрите с романтичен характер не правят изключение. В повечето случаи за изневяра той дори не мисли, поради това не се чувства виновен, нито неверен – така се е случило, че поредният връх, попаднал в неговото полезрение, се е оказал не Еверест, а Тя – нищо не може да се направи, трябва да се покори. Още много преди победата да бъде удържана, Стрелецът неверник ще разкаже на някой за това, какво смята да направи – просто, за да му отговорят. Убеден, че нищо сложно в поставената задача няма, той бързо загубва към нея интерес. Забраненият плод мами Стрелеца само защото виси нависоко, вкусът към тайните не е по характера на представителите от този знак. Решавайки се на щурм и разбирайки, че Тя наистина не може да се сравни с Еверест, неверният Стрелец ще бъде малко позасрамен и навярно ще съжали, че се е замесил в недостойни дела. Именно това разочарование, което идва след въодушевлението на първооткривателя, понякога позволява да го разкриеш.

Козирогът дълго прави планове и ги обмисля обстойно; това касае и романтичните отношения в не по-малка степен, отколкото всяка друга сфера от живота. Много преди Тя да погледне към него, Козирогът е преценил всяко „за” и „против”, има собствено мнение за това как ще се развиват техните отношения и как той ще ги държи в тайна. Преди да си уговори среща с Нея, той ще те е приучил към това, че е зает и не е по силите му да ти отделя много време; набелязва маршрути за разходки и избира места, където да провежда романтичните си забежки, той предвижда всичко… Само да не реши да се изплаши в последния момент и да изгуби и „ума и дума”. Ако все пак се появи ТАЗИ, заради която са си заслужавали горните усилия, той рядко става толкова предпазлив, тъй като неочаквано и напълно си загубва ума. Да разобличиш Козирога – неверник е лесно, той упорито прави една след друга нелепи грешки. Със сърцето си знае до къде ще го заведе това, но тайно се надява, че неговите гафове ще останат незабелязани.

Водолеят не обича да се прикрива и ако е принуден да го прави се чувства неудобно. Тайните отношения не доставят голямо удоволствие на представителите на този знак, нали се налага да полага сериозни усилия за това, за да държи всички в заблуда, а наградата за труда понякога се оказва по-скромна, отколкото е очаквал. Но все пак стремежът към разнообразие понякога взима връх и Водолеят се сближава с жена само защото тя съвсем не прилича на Другата. А след това се оказва, че въпреки всичко прилича. Ах, как го изморява това! Безкрайните колебания, съмнения във взетите решения се прехвърлят от сферата на романтичните отношения в други области от живота и ето той с месеци мисли над това каква покривка за дивана е най-добра, какъв цвят трябва да е чадърът, къде да постави бюрото… Неверният Водолей е целият в съмнения и размисъл.

Ако обичаш мъж Риба, то ти обичаш и мечтите му. Той е свикнал с това и искрено вярва, че ти ще обикнеш също и неговите мечти за друга жена. Разбира се той съвсем не е толкова откровен; ограничава се с намеци, замазва, убеждава се в това, че Тя на теб също ти харесва, че бихте могли да се сприятелите и разберете. Ако това е невъзможно, той ще се постарае да уреди живота ти. Той ще мечтае за това, че ще срещнеш достоен мъж, истински Принц, и ще споделя с теб тези мечти, с надежда, че ще ги обикнеш и може да направиш първата крачка. Най-дръзките Риби бленуват за харем. Рибата-неверник е наивен и никога не губи надежда, че всичко ще се разреши магически по най-добрия начин за всички. Има и съвсем друг подвид Риби – лукавият неверник. Той знае докъде водят подобни мечти и действа тайно, използвайки цялата си фантазия за покриването на съмнителните си подвизи. Възхищава се на собствената си непогрешимост, не подозирайки, че всеки срещнат, най-вече ти, ще видиш в него авантюрист и едва ли ще поискаш да поддържаш сериозни отношения.