Уголемяване на пениса и уголемяване на бюста натурални продукт за уголемяване.

2
Добави коментар
staniivanov
staniivanov

Пенис уголемяване

 

 

 

 

 

 

Мъжкият пенис се състои от три части – основа (наричана още корен; мястото, където пенисът се свързва с тялото), ствол (тяло) и главичка.
Вътрешната структура на члена се състои от две успоредни едно на друго пещеристи тела, под които е разположена гъбеста материя. Пещеристите тела имат заострени предни краища, а задните се разклоняват, образувайки две „крачета”, които се прикрепят към таза. Във вътрешността на гъбестото тяло е разположен пикочния канал.
Няма нещо което може да нарани повече мъжкото его, от това да един мъж да чуе, че има малък пенис.
Без значение от социалния статус, мъжете от цял свят желаят да притежават голям полов орган, който да им гарантира добър сексуален живот.

Има ли размерът значение?
Големината на мъжкия член има значение за всяка жена. Почти за всички важи правилото – колкото повече, толкова по-добре.

Неудовлетвореността от размера и формата на мъжкия полов член се отразява не само във физически план, но и в изграждането на пълноценни интимни взаимоотношения. Възможностите за справяне с това препятствие са ограничени както от неудобството на самите мъже да коментират подобен проблем, така и от колебанието им да потърсят различни медикаменти,за да се справят с този проблем.
Има различна козметика създадена специално за уголемяване на пениса-таблетки,гелове,капки,кремове и други.Чрез тях можете да увеличите размера на пениса си от 1см до цели 5см.Резултатите ще Ви удивят!

Ако сте взели важното решение да подобрите размерът на своята мъжественост, то най-доброто решение и решението, което дава най-бързи и сигурни резултати, е приемането на натурални капсули, таблетки или хапчета за уголемяване на пениса, в комбинация с подходящи гелове на билкова основа.

Ако търсите истинско и дълготрайно уголемяване на члена, попаднали сте сте на правилното място. Нашите продукти са безопасни, 100% ефективни и най-доброто – препоръчани от доктори. Ако търсите как да направите своя член по-голям, по-дебел и по-мускулест, по-еректирал или просто искате да имате по-добро чувство за експлозивно сексуално удоволствие, нашите продукти са точно за Вас! Започнете сега и развийте големия и мускулест пенис, който винаги сте искали.
Дайте си сметка за живота Ви днес и се насладете на пълна увереност и самочувствие!

 

Уголемяване на бюста

 

 

 

 

 

Всеки знае, че съвършенството няма граници, но почти всяка жена е убедена в обратното, а именно, че точно тя е това съвършенство. „Идеалът с малки недостатъци“, които могат да бъдат коригирани по съвсем натурален път .Отделно трябва да се говори и за красотата на женските гърди. Големите, твърди и стегнати женски гърди, оформени и съблазнителни по всяко време са привличали вниманието на мъжете и са предизвиквали завистта на другите жени. Времената се променят, но любовта към апетитните форми на тази част от женското тяло не намалява.
През XXI век, изпълнен с разнообразие от технологичния напредък, всеки мъж все още ще се съблазни от красотата на женските гърди: нищо и никой не нарушава любовта към нея. Лъскавите списания, музикални клипове, филми – навсякъде се срещаме с героините с прекрасен бюст, които са невероятно популярни. Думата „сексуалност“ е свързана не само с безупречната фигура, но и със съвършенството на женския бюст. Ето защо много жени, които не са получили от природата този дар като голям, стегнат и красив бюст, не издържат на „удара“ и решават да си направят операция за уголемяване на гърдите.
– Да си уголеми гърдите за една жена, значи да се направи няколко пъти по-привлекателна и секси. Жените не се решават на подобна стъпка веднага, те първо опитват всички неоперативни методи, включително фитнес упражнения за гръдния мускул,консумират определени храни и , използват сутиени с повдигащ (лифт) ефект. Но push-up сутиена за всекидневна употреба не е подходящ, и дори е вреден за здравето на гърдите. Така, проблемът остава нерешен, а след това, дори и не най-смелите и решителни жени започват да преглеждат сайтове на клиники, в които може да си увеличат бюста. Красивите гърди са не само модерни, но също така и естетични, секси и привлекателни.
Увеличаване на бюста е най-честата пластична хирургия в цял свят, но както при всяка операция съществуват рискове, свързани с процедурата. Най-честите проблеми след интервенцията, са белезите или когато капсулата около импланта започва да се стягат и това на свой ред може да доведе болка в областта на гърдата. Прекомерно кървене след операцията, може да предизвика подуване и болка. Около 10% от жените развиват инфекция около импланта. Понякога гръдните импланти могат да се счупят или да протекат.
За да уголемите гърдите си не винаги е необходима хирургическа намеса. Разбира се това би станало по-бавно, по-нетрайно, ефектът няма да е огромен.
Ако искате малко увеличаване на гърдите, можеби не ви е необходима операция.