Най-добрите входни врати

2
Добави коментар
bga
bga

Щом решите да сменяте входните врати на дома идват редица въпроси. Какво да избера, какви да са материалите, как да стане подмяната, колко скъпо ще ми струва.

Ние в „Борман Комерс“ имаме отговорите на вашите запитвания и очакваме всеки, който се нуждае от стоките и услугите ни за дома, офиса, хотела, магазина си.

Предлагаме кратко изложение на някои от най-често задаваните въпроси в процеса на подмяна на входната врата.

Модели входни врати

Преценете какъв ще е материала, който искате да докосвате, гледате и разчитате на него всеки ден. Входни врати се предлагат от естествено и качествено дърво и от стабилна и надеждна стомана. Тежките входни врати от масив са по-красиви, те привличат погледа и впечатляват визия, изящество и внушителен респект.
Масивните дървени врати спадат към най-скъпи изделия, а цената им отива много по-нагоре, когато са украсени с резби и ефектен метален обков. Цената е зависи и се влияе от изискванията към дървесината. Тя  трябва да е много качествено обработена, а това защитава от бъдещи деформации по време на експлоатацията.
Качествените дървени врати са вечни или с други думи казано доживотни. Те са упорити на всякакви температурни колебания и не се подлагат на влагата, в случаи, че са добре импрегнирани. За входни врати от масив се знае, че подхождат на апартаменти и частни къщи. Често хората практикуват монтиране на метални врати извън обитаваните места, за повече сигурност. Това се практикува за по отдалечени вили или частни имения, но зад металната врата може да се постави дървена врата за красота и комфорт. Двойните врати са все по-честа практика днес, много домакинства ги избират заради сигурността. Все по-модерно в тенденциите за входни врати станаха моделите с декоративни метални решетки. В такова съчетание се набляга на подчертаване красотата на масивната дървена врата, чрез ефекта от металната решетка, която има декоративна функция и защита срещу зли намерения.

Нашите входни врати в „Борман Комерс“ подчертават на стила на жилището. Така например навяват за лукса или образността в избора на входна врата. Това дали предпочитате стилните или претенциозни неща личи още по входната врата, а при нас „Борман Комерс“ всеки ще намери своя вкус. Когато става дума за входа, компромиси не бива да се правят, това е една добра и сигурна инвестиция, която години наред ще радва, краси и брани дома ви. Посетете ни, разгледайте всички възможни предложения и направете своя избор.

Автор: Борман Комерс

Внос и производство на врати и кухни от Полша в България. Борман Комерс – дистрибуция и разпространение на интериорни врати, входни врати и пожароустойчиви врати.