Детоксикиращата диета на Салма Хайек » ПОТАЙНОСТИ

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Салма Хайек винаги изглежда перфектно на червения килим и в ежедневието. Тя има изваяно тяло с женствени извивки, лъскава коса и нежна кожа. Ако се чудите на какво се дължи страхотният й външен вид, днес ще ви разкрием нейната тайна за красота…

Актрисата не е почитателка на строгите диети и тежките тренировки. За сметка на това, тя залага на балансирано хранително меню, леки стречинг упражнения и йога. Но най-голямата й „тайна” е детоксикираща диета– трик, на който звездата залага повече от 15 години.

Същността на хранителния режим, който прилага Салма, е базиран на приема на прясно изцедени сокове от плодове и зеленчуци. Те имат очистващо действие за целия организъм, премахвайки вредните токсини. Важно е продуктите да са био и соковете да се пият поне 6 пъти на ден.

Диетата се прави от 3 до 5 дни. По време на детоксикацията се спират: алкохол, кофеин, млечни продукти, суши и всякакви термично преработени и консервирани храни. Препоръчва се леко меню от свежи плодове и зеленчуци, ядки, фибри, заедно с приема на сокове. Калориите не трябва да надвишават 1100 на ден. Пие се голямо количество вода, като може да се добавя и кокосова вода, сок от грейпфрут, бадемово мляко.

Салма Хайек споделя пред списание „Shape”, че тази диета бързо й помага да влезе във форма. Освен това я кара да се чувства тонизирана.

„Получавам прилив на енергия. Кожата ми сияе след трите прочистващи дни. Вдъхновявам се като си помисля с какви полезни вещества съм заредила организма си„, категорична е звездата.

Автор: Делица Цонева