Шпионски джаджи: Шпионски джаджи за видеонаблюдение на дома

3
Добави коментар

Публикувано от
Шпионски джаджи

Етикети:
видеонаблюдение
,
джаджи
,
дом
,
камери
,
офис
,
шпионски джаджи
,

В този комплект от шпионски джаджи се съдържат четири безжични камери, които излъчват аудио и видео сигнал и помагат по този начин да държите всичко в дома или офиса под зоркото ви око. Камерите излъчват на четири стандартни канала в обхвата от 2.4 GHz.

Заедно с камерите, в комплекта шпионски джаджи има и приемник, който приема сигнала и от четирите камери и може да го предаде на външен приемник като телевизор или монитор. Така в реално време ще наблюдавате какво се случава. Като може да им зададете режим да се редуват четирите и да гледате.

С включения в комплекта софтуер можете да свържете приемника с персоналния си компютър и да превърнете този комплект в охранителна система. На компютъра си можете да следите и четирите камери, за записвате ръчно или с детектор на движение сигнала от тях и да получавате звукови аларми или съобщения по електронната поща при движение. 

Камерите на този комплект са водоустойчиви, което ги прави идеални за външен монтаж, и наблюдение на фасадата на дадена сграда. За нощно наблюдение са много удобни влючените 12 инфрачервени диода, които дават възможност да се снима в обхват до седем метра.