Скрити Камери и Видеонаблюдение

3
Добави коментар

Искате ли да научите нещо интересно за различните скрити камери? Например къде може да се скрият толкова добре, че никой да не заподозре, че наблюдавате с такива? За целта си набавяте някоя от следните джаджи и вече сте завършен шпионин. Или просто разгледайте, за да знаете как хората някога са водили корпоративен или административен шпионаж.

1. Хамас явно са истински революционери по въпросите за шпионажа. Или по-точно израелските специални служби. Хамас казват, че израелските тайни служби казват, че са бии записвани от една…кутия за носни кърпички. 

2. Тук камерата е скрита в подметката на обувка.

3. Пистолет? Не, има вероятност да е камера, която записва и снима. Така че не се шашкайте веднага. 

4. Обикновен ключодържател на пръв поглед. Със скрита камера. 

5. Преди да са били изобретени шпионските самолети със скрити камери и безпилотните летателни апарати, ЦРУ е получавала тайната си информация с един…гълъб. 

6. Този шпионски часовник е от края на 40 години на миналия век. Steineck ABC е доста стилен, но камерата не е толкова дискретна колкото бихме очаквали.

7. Чудите ли се защо вашият колега или приятел, постоянно ви размахва портфейла си под носа ви? Иска да се изфука с естествената кожа? Или пък ви записва с вградената камера в него?

8. Има ли нещо по-неподозрително от един камък? Сериозно, кой би решил, че едно парче скала всъщност може да крие скрита камера? Все пак живеем в 21 век и трябва да очакваме неочакваното.

9. Въпреки че шпионите в почти всички случаи са изискани и стилни джентълмени, едва ли някой би се сетил, че те носят скрита камера  в пръстен.