ПИКАНТНО! Вижте как се рекламират нашите актриси

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ПИКАНТНО! Вижте как се рекламират нашите актриси

Лолитките Луиза Григорова и Теодора Духовникова сами пускат свои снимки в мрежата

Родните актриси явно са решили да вземат пример от холивудските звезди, които обичат сами да се рекламират в социалните мрежи с провокативни и много често поразсъблечени снимки. Риана например е една от звездите, които сами публикуват свои снимки от спалнята или банята, или само по ботуши.
Лолитките на българския театър и кино Луиза Григорова и Теодора Духовникова, които са любимки на безброй тийнейджъри, се разсъблякоха и снимаха, след което сами пусната снимките си във фейсбук. На фотото Луиза и Теодора са само по бельо. Двете актриси са с еднакви бели корсажи и прелепнали черни боксерки. Кадърът е от тоалетната на Народния театър, пишат от actualno.com.

Луиза и Теодора в тоалетната на Народния театър

Феновете и на Григорова, и на Духовникова се зарадваха на пикантното и съблазнително фото. Не за първи път виждаме тези хубавици разсъблечени, но по принцип сме свикнали това да е на професионални фотосесии или когато работата им го изисква.
Дали провокативните екипчета са от някоя театрална сцена или актрисите специално са се пременили еднакво, не бе публикувано. А вие на какво мнение сте – харесват ли ви Луиза Григорова и Теодора Духовникова и подходящ пример ли дават на феновете си?

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: