Свалете тегло с ягоди

9
Добави коментар
sgotvi
sgotvi

Свалете тегло с ягоди

Диетата за отслабване с ягоди е широко разпространена и една от най-предпочитаните за спазване диети за отслабване през пролетния сезон. Този здравословен хранителен режим с ягоди е много ефективен и е изключително лесен за спазване от всеки, който се стреми по възможно най-бързия начин да влезе във форма за предстоящата си лятна почивка. Самият плод е много вкусен, здравословен и притежава изключителни диетични свойства, което прави от ягодата предпочитан продукт за много популярни диети за отслабване. Освен подходящ за множество диети, ягодата е и много полезен плод, така че е почти задължително да присъства във вашето пролетно меню, а като бонус може и да се преборите с някой и друг излишен килограм.

Известно е, че плодът на ягодата е много богат на витамин C, както и най-различни минерали, като магнезий, калий и желязо. Зрелите ягоди действат изключително благоприятно и при умора, както и при множество болестни състояния на устната кухина. Освен това ягодите нормализират и обмяната на веществата в нашия организъм, забързват изгарянето на излишните мазнини, значително улесняват храносмилането и помагат за отстраняването на вредните токсини и излишъка от течности в нашето тяло. Ягодите са известни и с това, че имат изключително ниско съдържание на калории, като в 100-на грама от този плод се съдържат приблизително 30-тина ккал, което е едва 2% от препоръчителната дневна доза за прием. Ягодата е приложима и при лечението на множество леки форми на диабет, тъй като плодът им съдържа много малко количество захароза. За сметка на това, съдържанието и е богато на глюкоза и фруктоза, от където и произхожда сладкият вкус на този плод.

Вече разгледахме и основните диетични и здравословни предимства на ягодата, така че нека се насочим и към същественото в тази статия, а именно самата диета за отслабване с ягоди. С тази диета, не само ще се лишите от излишните килограми, но и ще заредите организма си с множество полезни минерали и витамини. Продължителността на тази диета за отслабване е три дни, като този хранителен режим не се препоръчва за хора, които са алергични към ягодите. Препоръчително е по времето през, което спазвате тази диета, да не пиете кафе. Необходимо е също така, да консумирате повечко течности, като трябва да пиете поне по два литра минерална вода всеки ден, а след вечеря може да изпиете и чаша билков чай.

Примерно меню:
Закуска: 200 гр. ягоди
Обяд: ягодова салата (250 гр.) и малко зелена салата със сварено яйце
Вечеря: плодова салата , приготвена от ягоди и кисело мляко.Може да е овкусите с лъжичка мед

Хранителния режим ягоди се препоръчва за изпълнение преди летния сезон, тъй като дава много бързо отлични резултати за сравнително къс времеви периос, за разлика от множество диети за отслабване.

Свалете тегло с ягоди

0.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

tweet