Блиндирани врати, щори, сенници и комарници. Монтаж.

4
Добави коментар
tachita
tachita

 

Тел: 0884 045 012

Продажба на врати и брави:

Вратите, които предлагаме за продажба отговарят напълно на изискванията за качество на нашите клиенти. Сред нашите продукти можете да намерите голямо разнообразие от цветове и атрактивни дизайнерски решения. Предлагаме също и интериорни врати, както и тяхната доставка и монтаж. Извършваме експресна доставка или доставка в предварително уговорено време.

Монтаж на брави и врати:   В случай, че вече сте поръчали врата от друг търговец или имате предварително монтирана врата, която има нужда от ремонтаж или демонтаж, ние сме насреща. Нашите служители работят в професионални екипи и имат дългогодишна практика в монтажа на предлаганите от нас продукти. Те ще извършат желаната от Вас ремонтна дейност веднага след като направите поръчката. Цените, които Ви предлагаме за различните монтажни услуги, можете да намерите ТУК.

Продажба и монтаж на комарници:

Комарите и останалите насекоми са напаст за леко спящите, враг на хипохондриците и удар под кръста за прясно боядисаните Ви стени. Огромна част (97%) от жителите на САЩ имат монтиран комарник /мрежа срещу насекоми/ на входната си врата и 54% имат комарници на прозорците си. Тези евтини, но крайно удобни приспособления са малко популярни в България, но хората, които ги ползват не биха се отказали никога от тях. Особено през лятото. Ние можем да доставим качествено изработени комарници /мрежи срещу насекоми/ до Вашия дом и да ги монтираме професионално и бързо. Материалите, от които са изработени предлаганите от нас комарници /мрежи срещу насекоми/ включват мрежа с тефлоново покритие, която не се влияе от външни условия, издръжлива е на слънчеви лъчи и други атмосферни услови. Конструкцията е от алуминиеви профили с противопрахово покритие, предлагаме и богата гама от цветове и фладери.

Продажба и монтаж на щори:

Ние предлагаме щори от водещите производители, доставка и качествен и професионален монтаж на място. Цените, които предлагаме са сравнително ниски, но това не означава, че сме евтини. Предлагаме всички видове щори от цялата цветова гама, така че да изберете цвят, който да отива на дограмата и стените Ви. Предлагаме вертикални, хоризонтални щори и щори на руло – както вътрешни, така и външни.

Продажба и монтаж на охранителни ролетки:

Ние доставяме и монтираме охранителни ролетки от високо качество на достъпни цени. Ролетките са с две годишна гаранция, от качествена стомана, допълнително усилени за здравина и устойчивост и с вградени допълнителни гумени и четкови елементи за изолиране и избягване на шума. Бравите на охранителните ролетки са с високо качество и конкурентен гаранционен срок, както и моторите. Предлагаме различни цветове и разновидности: едро и дребно перфорирани охранителни ролетки, плътни и пръчковидни /плетени/ в цветова гама по каталог. Извършваме професионален и коректен монтаж и предлагаме отстъпки за количества. Охранителните ролетки са изключително подходящи за административни помещения, офиси, гаражи, магазини и други търговски обекти.

Продажба и монтаж на сенници и тенти:

Покривните материи на предлаганите от нас сенници са  изработени от различни материали: PVC платнища, винилов плат, акрилен плат или поликарбонатни плоскости с дебелина до 5 сантиметра. Конструкциите са изработени от алуминиев скелет и покривна материя. Предлагаме сенници от балконски тип, с падащо рамо, с чупещо рамо или стационарни сенници. Предлагаме професионален монтаж на сенниците, които ще се съобразим с Вашия бюджет. Ние ще Ви предложим подходящо решение, което да комбинира ефективност, удобство и добър изглед, който да отива на обекта на засенчване. Предлагаме сенници с различни цветове /около 100/, раирани или едноцветни сенници. Предлагаме и всякакъв вид тенти. Тентите са подходящи за открити тераси, дворове, търговски обекти и други заведения.

Продажба, доставка и ремонт на дограма:

Ние предлагаме PVC и алуминиева дограма от високо немско качество. Извършваме монтаж на дограмата, осигуряваме и гаранционна поддръжка. Също така ние можем да настроим и ремонтираме вашата дограма, да поправим неработещи механизми по дограмата или да монтираме секюрити обков. Ние продавамеединствено висококачествена дограма в различни цветове по желание на клиента.