Мира Бояджиева е сбъднатата мечта на МAXIM (снимки)

4
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Сексапилната звезда от „Стъклен дом”, „Забранена любов” и „Още една мечта” Мира Бояджиева краси корицата на априлския брой на MAXIM. Пред най-голямото мъжко списание талантливата актриса позира в най-горещата си сесия засега. На въпроса какво я мотивира да се щракне за MAXIM в особено предизвикателни пози, Мира споделя, че вече леко й е поомръзнал сладурския имидж. „Навсякъде ме показват сладка и бонбонена, вече ми доскучава. В крайна сметка съм актриса и ми е интересно да пробвам различни превъплъщения”, откровена е Мира.

Освен очарованието, което пръска от корицата и осемте парещи страници на MAXIM, тя говори открито и за досегашните си и бъдещите проекти. За нея „истината е в театъра – там за час и половина ти се случват невероятни неща и наистина забравяш кой си”, споделя актрисата и допълва: „Едва ли всички ще си го признаят, но е много готино да се снимаш в сериали – така трупаш популярност, пък актьорите до голяма степен сме егоцентрици”.

Пред МAXIM Мира говори още за връзката си с режисьора Ники Мутафчиев, и за предизвикателството да играеш редом с Диляна Попова, Койна Русева и Ирена Тодорова. Брой номер 88 на най-голямото мъжко списание предлага още списък с 20-те мисли, които никога не бива да минават през главата ти, материал за най-разпространените женски коси и притежателките им – брюнетки, блондинки, червенокоси и кестеняви, както и модерен прочит на популярната приказка „Кон за кокошка”.