Очна линия vs опушен грим видяна 7166 коментари 3

2
Добави коментар
fruitcristal
fruitcristal

Казват, че очите са огледалото на душата. Ако парафразираме този израз, бихме могли да кажем, че в днешно време вътрешният ни свят може да бъде изразен и чрез макиажа.

Затова и днес решихме да изправим смелата и уверена очна линия срещу мистериозния опушен грим и да ви попитаме кой от двата варианта ви допада повече.

Звездите експериментират непрекъснато с грима по простата причина, че почти ежедневно им се налага да се показват пред широка аудитория. Въпреки това, те изключително често залагат на опушения грим, който вече се превърна в класика. През последните няколко сезона, обаче очната линия започна все по-активно и напористо да се налага като тенденция.

Изключително предимство на очната линия е това, че тя отива на всеки. Малки или големи, кръгли или с бадемова форма … колкото вида очи, толкова и варианта с очна линия биха могли да се измислят.

Опушеният грим, разбира се, също не е за пренебрегване. Той добавя към визията на всяка дама чувственост, мистерия и много красота.

В нашата Галерия можете да видите звездни дами с очна линия и с опушен грим, а в края на материала можете да гласувате за своя фаворит.