Красавицата от „Времето лети“ ВИЛМА ЕЛЕС ексклузивно за ELLE България

1
Добави коментар
yApple

Коледен шопинг лист за всеки вкус и бюджет плюс нови разкрития  за това дали ботоксът е отрова, за зависимостта към социалните мрежи и за ползата от сексуалните пости – в новия брой на списание номер едно в света на модата

Една от най-красивите звезди от турските сериали – Вилма Елес, е с ексклузивна фотосесия и специално интервю в декемврийския брой на ELLE България. Тя стана популярна у нас със сериала „Времето лети“, където играе ролята на холандка. А всъщност е германка. Родена преди 26 г. в град Колон, Вилма се мести в Истанбул през 2010 г., след като печели кастинг по скайп за ролята в сериала без да знае думичка турски.

  По-интересното е, че в родината си има рекордна филмография – 30 театрални постановки и над 50 късометражни, игрални и телевизионни филма. Освен това работи и като модел – дефилира на седмиците на модата в Берлин, Шанхай и Париж, а от лятото на тази година има своя дизайнерска линия за турската марка Adil Isik. Как за скромната си възраст красивата германка има толкова богата филмография, защо напуска Европа заради турски сериал, вярва ли в предсказанията на маите за края на света и защо смята, че Истанбул е нейният град – отговор на тези и други въпроси ще откриете в новия брой на ELLE. Още една звезда от турски сериал намира място на страниците на списание номер едно в света на модата и това е Серхат Теоман – чаровният младеж, който за 10 секунди стана по-популярен от секссимвола Къванч Татлъту.

Българските знаменитости пък са въвлечени в специален проект, който търси отговор на въпроса „Как ще продължим да живеем след края на света“. Сред най-интересните коментари са тези на комедийния актьор Димитър Рачков и на проф. Юлиян Вучков.

В духа на коледните пости е и едно от най-новите твърдения на сексолози и психолози, че сексуалното въздържание е полезно за връзката. Отговор на въпроса защо ви очаква в новия ELLE.

Встрани от шеговития тон са две сериозни разследвания, които правят редакторите на ELLE. Първото е за зависимостта от социалните мрежи и доколко пагубно за психиката на един пристрастрен съвременен човек може да се окаже дори една седмица без интернет и телефон. Второто проучване е за ботокса и доколко е вярно това, че е отрова.

Декемврийското издание на списание номер едно в света на модата излиза и със специален коледен шопинг лист. На цели 100 страници безплатното приложение Gifts Guide включва най-стилните подаръци за всеки вкус и бюджет.

Търсете декемврийския брой на списание ELLE от 20 ноември!