Как изглеждат днес супермоделите от 90-те?

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Супермоделите от 90-те преминаха вече са над 40, но това не им пречи да са в перфектна форма, все така красиви и сексапилни. Как изглеждат днес Синди Крауфорд, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Ел Макферсън?

Разглеждайки снимките от последните години на супермоделите от 90-те имам чувството, че времето е спряло.Сякаш не са минали 20 години, откакто най-сексапилните жени на Планетата дефилираха по модните подиуми и огряваха кориците на всички лайфстайл издания. Ето как изглеждат днес Синди Крауфорд, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Ел Макферсън:

Синди Крауфорд – един супермодел на 46
Синди Крауфорд е на 46, но по нищо не личи. Майката на две деца дължи перфектната си фигура на  диетата „в зона“. „Обичам да ям, обичам да готвя и не изглеждам добре, когато съм супер слаба. Предпочитам да съм здрава и стегната и да имам енергия“, споделя супермоделът. Има своя козметична линия „Meaningful Beauty“, с която поддържа кожата си в перфектен вид. „Пия много вода, не пуша и тренирам редовно.“, казва звездата. Ботоксът и колагеновите инжекции също имат роля за липсата й на бръчки.

Вижте как изглежда днес Синди Крауфорд във ФОТОГАЛЕРИЯТА на Rozali.com > > >

Клаудия Шифър – супермодел завинаги
„Мисля, че жените около 40-те изглеждат по-здрави и по-стегнати от някои момичета на 20.“, казва 42-годишната майка на две деца Клаудия Шифър. Една от тайните й са редовните упражнения, с които поддържа форма. Обикновено закусва плодове, обядва задушени зеленчуци и вечеря риба. „Хидратацията е много важна за кожата. Пия много вода и използвам качествени овлажнители. Когато си щастлива, вътрешният комфорт се отразява на външния ти вид и сияеш.“.

Вижте как изглежда днес Клаудия Шифър във ФОТОГАЛЕРИЯТА на Rozali.com > > >

Наоми Кембъл – черната пантера
„Не спазвам диети, пуша, пия и не тренирам. Работя много и съм си заслужила всеки цент.“, категорична е 42-годишната Наоми Кембъл. Прочиства организма си с коктейл от кленов сироп, лют червен пипер, лимонов сок и вода. Много държи на ексфолирането и на овлажняването на кожата. Обича да импровизира с грима и стила, за да е различна.

Вижте как изглежда днес Наоми Кембъл във ФОТОГАЛЕРИЯТА на Rozali.com > > >

Линда Еванджелиста – супермоделът хамелеон
Супермоделът с котешки поглед и невероятни скули е вече на 47. Известна с фразата, че не става от леглото за по-малко от 10 хиляди долара на ден, Линда Еванджелиста всъщност залага на духовното извисяване с йога. „Не пазя диети, ям малко и се старая да е здравословно.“, обяснява звездата. Освен, че е лице на LÓreal Paris Линда Еванджелиста е и фен на прочутата марка и редовно използва козметиката й. Редовно си прави ботокс терапии против бръчки.

Вижте как изглежда днес Линда Еванджелиста във ФОТОГАЛЕРИЯТА на Rozali.com > > >

Ел Макферсън – Тялото
49-годишната Ел Макферсън, известна с прозвището „Тялото“ заради перфектните си мерки 90-60-90 е майка на две деца, но все още в топ форма. „Храня се с био храни и съветвам всеки да го прави. Не съм вманиачена на тема спорт, но обичам да бягам.“, споделя супермоделът. Перфектната й кожа е резултат от редовните грижи с нейната собствена козметична линия „Elle Macpherson The Body“.

Вижте как изглежда днес Ел Макферсън във ФОТОГАЛЕРИЯТА на Rozali.com > > >

21.11.2012/Биляна Божилова