Age of Wulin ще направи първата си крачка през април ~ MMORPG news

10
Добави коментар

Пътят от хиляда ли започва с първата крачка. Това е казал древният китайски мъдрец Лао Дзъ във втората най-издавана книга след Библията – Дао Дъ Дзин. Age of Wulin ще направи своята първа крачка в Европа през април благодарение на издателя GALA Networks. Трябва да се отбележи, че тази онлайн игра е позната вече в САЩ под названието Age of Ushu, а руснаците отдавна са напред с материала и дават положителни отзиви за рускоезичния вариант „Легенды Кунг Фу“. Даже тя стана победител в гласуването „Най-добра игра за 2012 г.“ на Goha Awards. Общото мнение е, че е трудна за усвояване и не може за един ден да се стане майстор, но така е и в живота – отличен боец се става с години тренировки.

В играта има множество интересни професии, разработва се възможността персонажът да заработва игрални пари и в офлайн режим. Отделно от това играчът може да избира измежду 8 школи за бойни изкуства – Шаолин, Тан, Удан, Имей и т.н., като има възможност да усвоява техники и от другите стилове. Школите се разделят на три вида – светли (добри), неутрални и тъми (зли). Всяка школа избира и различен начин и въоръжение за водене на боя. Така например шаолинците предпочитат бой от близка дистанция, докато тези от сектата Тан се бият от разстояние и ще ви обсипят с всякакви гадости, дори и бомби.

В играта героят ви ще трябва да развива и упражнява цигун и нейгун. Развитието на цигуна, зависи от нивото на вашия нейгун. Нейгун са специални тренировъчни методики, които развиват координацията на движенията и дихателната мускулатура, като освен това укрепват здравето на вашия герой. Нивото на развитие на персонажа се определя от нивото на развитие на нейгуна. Играчите, овладели цигун, могат с помощта на определени клавиши да скачат зрелищно и красиво, като в истински китайски филм за бойните изкуства.
Акупунктурата също е залегнала в игровия процес и заема особено място. Играчите с помощта на различни действия натрупват Ци, която тече по меридианите на тялото им. С повишаване на нивото на развитие на акупунктурата се увеличава и силата на вашия герой. Много е важно да откриете акупунктурните точки – колкото повече откриете, толкова повече възможности за използване на серии от специални умения и ефекти.