УАУ! Вижте двойницата на Нина Добрев

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте двойницата на Нина Добрев

Двете актриси имат поразителна прилика и лесно могат да бъдат объркани една с друга

В истинския живот актрисата Нина Добрев също си има двойница, досущ като в сериала „Дневниците на вампира”. На малкия екран нашето момиче Нина се превъплъщава в добрата Елена Гилбърт и лошата Катрин Пиърс (или още Катерина Петрова).
На червения килим фотографите и журналисти трябва да се оглеждат много внимателно коя точно звездна хубавица преминава, тъй като Нина Добрев и Виктория Джъстиц са като две капки вода. Вижте и се убедете сами:

А вие можете ли да ги различите?

В ляво на фотото виждаме Виктория Джъстиц, а в дясно – Нина Добрев.

18-годишната Виктория Джъстиц е актриса в телевизионните поредици на канала Nickelodeon. Един от сериалите, в които тя участва, е “Victorious”. Виктория и 22-годишната Нина Добрев са като близначки. Случвало се е не веднъж да бъдат обърквани една с друга.

Нина в ляво и Виктория в дясно

Първоначално Виктория Джъстиц се дразнела, когато е сравнявана с канадската си колежка от български произход, но днес това вече не е така. Двете се познават и казват само мили неща една за друга. „Намирам Нина за много готина. За мен е чест.” обяснява Виктория пред yahoo.de, когато бе попитана за честото припознаване на двете.
А вие коя повече харесвате – Виктория или Нина?

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: