Загадъчна смърт: Кралица на красотата намерена мъртва в Бурятия

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Студентка, избрана преди време за Кралица на красотата в руската република Бурятия, бе открита мъртва в столицата Улан Уде.

По предварителни данни на следствието преди около месец 22-годишната Виктория Лигденова след смъртта на майка си се преместила да живее в жилището на баща си и сестра си. Миналия петък тя останала сама у дома. Към 11 часа от работа й позвънил баща й, но тя не отговорила. Притеснен, той се прибрал и заварил дъщеря си мъртва в спалнята.

Причини за смъртта на студентката не са били установени в хода на съдебно-медицинското изследване. Предстои да се извършат химически и хистологични експертизи.

Междувременно местните медии тиражират различни версии за смъртта на красавицата. Изданието „Номер един“ тя починала в резултат на остра сърдечна недостатъчност, причинена от силния стрес, който Виктория преживяла през последния месец. Девойката изпаднала в депресия слъд смъртта на майка си. Престанала да се храни, практически почти не спала. Силният стрес изострил хронично заболяване на сърцето, от което Виктория страдала.

„Номер один“ отбелязва още, че бившият съпруг на красавицата Тушин Доржиев, син на депутата от парламента на Бурятия Цирен Доржиев, е бил арестуван през септември маналата година във връзка с разследване на организирана престъпна група, водена от Илшата Иванов – Садик. В момента той бил под домашен арест. За това, че виктория и Тушин са се разделили, станало ясно едва след сзмъртта й. До този момент се смятало, че двамата продължават да са семейство.

Виктория Лигденова е била избрана на Кралица на красотата в Бурятия през 2008 година. През 2009 година тя заема трето място на конкурса „Кралица на красотата на Русия“.

 

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти