Голата истина

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Хелмут и Сабине управляват най-стария немски клуб на нудистите – „Спортният клуб на свободата”, в който живеят заедно с децата си Якоб и Роса. Когато имотът е продаден на бизнесмена Дийтер, той решава да посети клуба заедно с дъщеря си Натали, за да прецени дали да поднови или не договора им за наем.

Консервативният Дийтер очаква, че ще намери един обикновен спортен клуб. Членовете на клуба решават да носят дрехи, за да заблудят Дийтер. Якоб веднага е привлечен от Натали, но въпреки техния флирт, тя решава да си тръгне от партито с друг млад член на клуба – Карл.

На следващата сутрин Дийтер и Натали решават отново да посетят клуба и се натъкват директно на група нудисти, правещи гимнастика във водата. В същия момент всички голи плувци, освен Уве, се потапят под водата. Ужасен от гледката, Дийтер моли Уве да напусне клуба заради неприлично поведение. В същата вечер Якоб и Натали се срещат отново, но Карл има план да неутрализира своя противник. Двамата се сбиват и Карл без да иска удря Натали директно пред очите на баща й. Той също е изключен от клуба.

Следва ловно пътуване, по време на което Дийтер взема един гол тичащ атлет за елен и за малко да се стигне до трагичен край. В края на краищата, истината за голия клуб излиза наяве.

Разочаровани от това, което са научили, Дийтер и Натали тръгват към вкъщи. Това води до скандал между Хелмут и Якоб, който последва Натали. Сабине убеждава Хелмут да се помири със сина си, затова, заедно с техните приятели, успяват да върнат Якоб обратно в дома му.

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 12 години.