Топ 10: Най-добрите смартфони в момента

1
Добави коментар
O-Connect
O-Connect

Светът на мобилните технологии никога не спи и не спира да ни залива с нови и нови предложения. Знаем, че всеки има различни предпочитания относно смартфона си – визия, функционалност, бързина, удобство и много други. Но в класацията Топ 10 на най-добрите смартфони в момента ще ви покажем последният писък на модата за мобилни устройства.

Безспорен номер 1 – Samsung Galaxy S IV

Смартфонът беше официално представен преди броени дни, но вече е обявен за абсолютна сензация. S IV ни показа съвсем нов свят с множество невиждани функции, които имат за цел да улеснят ежедневието ни и да ни приближат към съвършенството.

Заслужено второ място – HTC One

HTC One беше представен преди месец, но светът буквално полудя по устройството. Смартфонът се отличава с невероятна камера, която ще запечата всеки ваш незабравим момент с невероятно качество.

Все още отличен – Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II не може да бъде наречен нов продукт, но продължава да доказва предимствата си. Устройството предлага много фукции на големия си 5.5-инчов дисплей с невероятен контраст.

Samsung Galaxy S III не излиза от мода

Смартфонът беше представен преди почти година, но Samsung се грижи за постоянното обновяване на интерфейс и операционна система. Изчистеният и удобен дизайн, новите функции и бързина превръщат Galaxy S III в отличен избор за устройство от висок клас.

iPhone 5 за ценители

Apple не се шегуват, когато произвеждат смартфони и iPhone 5 е поредното доказателство. Стилен дизайн, постоянни ъпдейти и удобство характеризират най-добре iPhone 5.

Иноваторът BlackBerry Z10

Смартфонът е първият, който работи с новата операционна система BlackBerry 10. Феновете на канадската марка сипят похвали по адрес на BlackBerry Z10 и те определено са заслужени.

Водолазът Sony Xperia Z

Sony Xperia Z е чудесна компания на плажа, в морето или басейна. Смартфонът е устойчив на вода и прах, така че не се притеснявайте да се гмурнете с него (до 1 метър и до 30 минути), за да запечатате любимите си моменти от почивката.

Фотографът Lumia 920

Lumia 920 е топ изпълнението на финландците и шумът около него определено е основателен. Lumia 920 е единственият смартфон в класацията, работещ с операционна система Windows Phone 8, но се справя отлично. А камерата ще ви изненада с доброто си представяне дори и на слабо осветени места.

Блестящият Nexus 4

Всички чакахме дълго, за да видим съвместното изобретение на LG и Google. Nexus 4 не ни разочарова и твърдо заяви позицията си в света на мобилните технологии. А гърбът, изработен от стотици блестящи частици, само потвърждава класата му.

Класиката BlackBerry Q10

Смартфонът все още не се е появил на пазара, но това ще се случи съвсем скоро. BlackBerry Q10 ще бъде вторият, работещ с BlackBerry 10 и със стандартната за компанията QWERTY клавиатура.

Кое от предложенията ни смятате за най-добро?