Мтел предлага Lenovo IdeaTab A2107 на възможно най-достъпна цена

1
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Мтел прави таблетa достъпен за всеки. След смарт тарифите, Мтел предлага Lenovo IdeaTab A2107 на възможно най-достъпна цена. 

Новото предложение на Мтел е за всички, които мечтаят за таблет, но досега не са могли да си го позволят. Следващата стъпка от политиката на Мтел в полза на пристрастените към интернет е таблетът Lenovo IdeaTab A2107. Той се предлага на хитовата цена от 24,80 лева на месец за две години. В цената е включен и месечен интернет трафик от 2,5 GB.

Lenovo IdeaTab A2107 е изключително компактен и може да бъде пренасян навсякъде. С него всеки има достъп до своите документи в движение и може да ги обработва и съхранява независимо къде се намира. Предимство на лаптопа е и офлайн GPS-а.

Компактният модел разполага със 7” HD дисплей,  операционна система  Android 4.0  и 16 GB памет. За  сигурността на  Lenovo IdeaTab A2107 се грижи  Roll-cage защитата, която предпазва таблета при удари.

Освен на изплащане, таблетът Lenovo IdeaTab A2107 може да бъде взет и в брой за 249 лева, заедно с двугодишен абонамент за пакет мобилен интернет. Месечната цена за мобилния интернет е 13,90 лева и също включва 2,5 GB трафик.

В края на миналата седмица Мтел пусна на пазара новите си тарифи Мтел Смарт, предназначени за активните в световната мрежа, които едновременно с това говорят много. И трите варианта на новите тарифи се предлагат както без дългосрочно обвързване, така и с договор при покупка на смартфон.

Снимки: Мтел, Lenovo

 

 

Теми: IdeaTab A2107LenovoMtel Smartмтелтаблеттарифи

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile