И Зейнеб от „Опасни улици“ показа наследника си

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

И Зейнеб от „Опасни улици“ показа наследника си

Гамзе Йозчелик се върна на екран след 2 години почивка

Въпреки че се оттегли от малкия екран, след като стана майка през 2010 година, Зейнеб от „Опасни улици“ не се оттегли завинаги от киното. Чаровната актриса Гамзе Йозчелик отново се върна на екран в новата поредица “Джанан”.

Звездата от сериала споделя, че въпреки щастието от това да бъде майка е безкрайно доволна да е отново на снимачната площадка. Турската пепеляшка, както я наричат медиите в южната ни съседка е една от най-големите звезди.

Ето го синът на Зейнеб от „Опасни улици“

Тъй като бременността й съвпадна със снимките на сериала „Опасни улици“ Гамзе се оттегли от снимачната площадка. Феновете й обаче с умиление си спомнят перфектната й актьорска игра. Както и историята как се е запознала именно на снимките със съпруга си Уур Пекташ.

Звездата от сериала със съпруга си Уур Пекташ

Звездното семейство продължава да е невероятно щастливо въпреки скандалите, в които често ги забъркват медиите в Турция. Двойката обаче държи извън светлините на прожекторите сина си, който вече е на две години. Съвсем не случайно момченцето носи името на героя на баща си от сериала Мурад. Малчуганът е заченат именно по време на снимките на лентата.

Гамзе със сина си в Бодрум

Въпреки че грижливо го крият от обективите папараци все пак успяха да щракнат сина на актьорското семейство. А дали прилича повече на баща си или на очарователната си малка оставяме да прецените вие.

Клюки.вс препоръчва и: