Ето какво се случи с Алисия след катастрофата!

1
Добави коментар
natalka09
natalka09

Ето какво се случи с Алисия след катастрофата!

Певицата е в шок от случилото се

Както вече писахме, фолк дивата Алисия е катастрофирала вчера. Инцидентът се е случил край Добрич. Певицата имала участие там. В резултат от мократа пътна настилка колата на певицата излязла от пътя и се забила в огражденията край него.

Вчера фолк дивата е съобщила за неприятния инцидент в страницата си в социалната мрежа Фейсбук. Тя поднесла извинения на феновете си, които са я очаквали в Добрич.

„Приятели, извинявам се много на всички вас, с които не успяхме да се видим в Добрич. Пътен инцидент възпрепятства идването ми при вас. Надявам се скоро да имам възможността да ви се компенсирам. Слава Богу, аз и екипът ми сме добре. Благодаря на Господ, че оцелях „. Това е споделила Алисия с феновете си във Фейсбук.

Ники Михайлов бил в шок след като научил за катастрофата на любимата си.

Алисия била стресирана от случилото се.

За да преодолее стреса от преживяното, Алисия в момента е заедно с него. Двамата са се отдали на заслужена почивка в луксозен хотел в Правец.

Само преди няколко дни феновете на Алисия се бяха притеснили за своята любимка, виждайки шокиращи снимки в нета, на които ясно си личало, че лицето й се е подуло от ботокс, пише Блиц.

Правда.бг препоръчва и: